Tuorein sisältö

Amy on kuin elävä kuollut

29.01.2008 klo 14.45 | Luettu: 3430 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Amy Winehousen vankilassa istuva aviomies Blake Fielder-Civil on News Of The Worldin haastattelussa kertonut päässeensä eroon huumeista pitkäksi venyneen vankilakomennuksensa aikana. Blake on kovasti huolissaan vaimonsa huumeiden käytöstä. Mies pelkää huumeiden tappavan Amyn.

- Joka päivä pelkään vankilan papin tulevan selliini huonojen uutisten kanssa. Amy on nykyään kuin elävä kuollut, toteaa Blake Fielder-Civil.

Amy on niin pahasti aineissa, että hän on nukahtanut kesken vankilakäyntien. Amy on esiintynyt myös oikeuden istunnoissa huumehöyryisenä.

Blake on toistuvasti pyytänyt Amya vetäytymään vieroitukseen. Parhaillaan Amy on kirjautuneena vieroitusklinikalle.

Blaken mukaan hänen vanhempansa ovat yrittäneet puhua pariskunnalle avioeroa mutta Blake ei halua eroon vaimostaan. Mies myös myöntää näkevänsä paremmin huumeiden käytön vaikutukset. Hän oli itse aikaisemmin huumeiden ansiosta kävelevä zombie. Blake kertoo pariskunnan aloittaneen kannabiksen poltolla mutta avioliiton aikana huumeiden käyttö lisääntyi ja johti kovempien aineiden käyttöön. Kokaiini, heroiini, crack...pariskunta käytti yli 500 puntaa päivässä huumehelvettinsä rahoittamiseen.

Blake toivoo Amyn pystyvän lannistamaan huumepirun. Mies myöntää uhanneensa jopa erolla herätelläkseen vaimoaan.

- Vanhempani ajattelevat Amyn olevan kuin kohtalokas musta leski, joka on minulle kuolemaksi. Henkilökohtaisesti elän mieluummin lyhyemmän elämän Amyn kanssa kuin pitkän elämän ilman häntä.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsalaisbändin kit... Action Force / G.I. ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mi5

30.01.2008 klo 09.37

Huumepiru? Mitä jos alotettaisiin ihan vastuun ottamisella?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova