Tuorein sisältö

Ant-Man osallistuu Marvelin sisällissotaan ja muita tietoja

07.05.2015 klo 23.00 | Luettu: 3926 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vajaan vuoden kuluttua Suomeen saapuu Captain America: Civil War, jossa Marvel-sankarit nahistelevat keskenään. Lehdistötiedote kertoo, että:

Paul Rudd on mukana. Hän näyttelee kutistuvaa supersankaria Ant-Mania ensimmäistä kertaa heinäkuussa hahmon omassa elokuvassa.

William Hurt tekee paluun. Hän näytteli kenraali "Thunderbolt" Rossia elokuvassa The Incredible Hulk.

Edellisestä Captain Americasta tutut sivuosanaamat Emily VanCamp (Agent 13) ja Frank Grillo (Crossbones) palaavat. Chadwick Boseman näyttelee uutta hahmoa Black Pantheria.

Lehdistötiedote ei mainitse, keitä Daniel Brühl ja Martin Freeman näyttelevät, mutta Brühl on vahvistanut olevansa Baron Zemo.

Mukana ovat myös Chris Evans (Captain America), Robert Downey, Jr. (Iron Man), Scarlett Johansson (Black Widow), Sebastian Stan (Winter Soldier), Anthony Mackie (Falcon), Paul Bettany (The Vision), Jeremy Renner (Hawkeye), Don Cheadle (War Machine) ja Elizabeth Olsen (Scarlet Witch).

Elokuvan alussa sivulliset kärsivät jälleen Avengers-tiimin tehtävän aikana. Tiimiä tahdotaan valvoa tarkemmin, ja tämä jakaa sankareiden mielipiteet. Samaan aikaan uusi roisto uhkaa maailmanrauhaa.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilosaarirockin aikat... Tuomari Nurmiosta jä... >

Keskustelut (1 viestiä)

jprtgjipogrt

08.05.2015 klo 11.49 5 tykkää tästä

Toivottavasti se siviilisota on paremmin toteutettu kuin molemmissa Avengerseissa olleet tiimin sisäiset ristiriidat. Kunnon siviilisotakin vaatisi melkein sen kaksiosaisen tai vähintään kolmetuntisen leffan. On vähän pelko että jos eka puoli tuntia käytetään siihen kriisin aiheuttavaan toimintakohtaukseen, sitten puoli tuntia istutaan jossain kongressissa vaatimassa lakimuutosta ja lopussa pitäisi vielä tapella pahista vastaan niin eihän siinä jää sankarien nahistelulle kuin tunti ja sinä aikana pitäisi kuitenkin myös alustaa pahiksen toimintaa yms
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova