Tuorein sisältö

Turku puhalsi pelin poikki, DBTL:n järjestävässä tahossa muutoksia

26.05.2015 klo 17.06 | Luettu: 2390 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Eilen uutisoitiin perinteikkään turkulaisen Down By The Laiturin vaikeuksista. Osa tulevan kesän festarin esiintyjistä vetäytyi hankkeesta kesken kaiken (V2.fi-uutinen).

Nyt Turun kaupunki on ryhtynyt toimiin turvatakseen tulevan heinäkuun festarin järjestämisen. Kaupunki siirtää DBTL:n järjestämisvastuun toiselle taholle.

Aikaisempi sopimuskumppani Happening Laituri Oy saa rinnalleen Auraviihteen takaa löytyvän kaksikon Kalle ja Henri Kulmalan. Kulmalat jatkavat DBTL- tapahtuman järjestelyjä yhteistyössä Tammisen kanssa.

"DBTL on hyvin tunnettu, Suomen ja koko Euroopan vanhin yhtäjaksoinen kaupunkifestivaali. On hienoa kokea ainutlaatuinen festivaalitunnelma jossa sekä yleisö- että artistit viihtyvät", toteaa Henri Kulmala DBTL:n Facebook-sivuille lisätyssä viestissä.

Turun kaupunki voi hyväksyä sopimuksen siirron kun osapuolet ovat päässeet lopulliseen sopimukseen liiketoiminnan siirrosta.

Down by the Laituri on Turussa vuodesta 1988 alkaen järjestetty kaupunkifestivaali, jota Happening Laituri Oy on järjestänyt vuodesta 2013 lähtien.

DBTL järjestetään tänä kesänä 28.7 – 2.8.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tahdot kai, että yrj... Eurodiscon kuningata... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova