Tuorein sisältö

Amyn levy-yhtiö kiittää ja kuittaa miljoonat

01.02.2008 klo 09.56 | Luettu: 1476 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ongelmaisen soul-diivan Amy Winehousen levy-yhtiö Universal on myöntänyt jatkuvan mediamyllytyksen pitäneen tähden levy-myyntiä korkealla tasolla, vaikka uutta julkaisua ei ole tarjottu markkinoille. Parhaillaan vieroituksessa olevan Amyn Back To Black-albumia myytiin peräti 3,4 miljoonaa kappaletta ja albumi nousi vuoden myydyimmäksi kiekoksi Britanniassa.

Universalin Hassan Chourdy on mediatietojen mukaan todennut levymyynnin olevan suoraan verrannollinen Amysta kirjoitettuihin palstamillimetreihin.

- On tosiasia, että julkisuus on pitänyt Amyn profiilia korkealla tasolla. Levy-yhtiö on tyytyväinen Amyn levyjen myyntilukuihin. Kaikki tämä on tapahtunut oudossa markkinatilanteessa, jossa itse artisti on estynyt toteuttamasta työtään.

Tietenkin levy-yhtiö voisi olla hiljempaa käärimistään mljoonista. Artistin ongelmista hyötyminen ei kuulosta kovin eettiseltä. Viime vuoden puolella Amyn taustajoukkojen taholta lietsottiin fanien keskuuteen ostoboikottia, joka saattaisi herättää Amyn vieroitukseen huomatessaan tulojensa laskevan. Hanke epäonnistui, sillä myynti lisääntyi entisestään.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jeesmies Jim Carrey ... Kiss toukokuussa Ven... >

Keskustelut (1 viestiä)

lollol

01.02.2008 klo 10.59

ihan normaalia levy-yhtiön touhua. Rahastusta, kiristystä, huijausta... :)
lainaa

Kirjoita kommentti


208


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova