Tuorein sisältö

Aikakone palaa kuvioihin - Viisuissa tavataan

01.02.2008 klo 13.42 | Luettu: 1624 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aikakone tekee comebackin. Yhtye palaa Greatest Hits –kokoelman myötä ja osoittaa hittikynänsä olevan terässä niin uusilla biiseillä kuin vanhojen hittien remixeilläkin. Kahden levyn kokoelma julkaistaan 27. helmikuuta ja se sisältää suurimpien hittien lisäksi peräti kolme uutta kappaletta ja kuusi remixiä. Lisäksi albumilla on mukana harvinaisuuksina yhtyeelle vuosien saatossa tärkeiksi tulleita kappaleita, joita ei kaikkia julkaistu aikoinaan albumilla tai singlenä. Uusi single Vuoristorata julkaistaan digitaalisesti 18. helmikuuta.


1990-luvun popsensaatio piti suvereenisti hallussaan Suomen pop-markkinoita jättihiteillään Tähtikaaren Taa, Keltainen ja Tulisitko. Aikakoneen levyt myivät peräti 300 000 kappaletta, bändillä oli kahdeksan vuoden aikana esiintymisiä huimat 2500.

Hittiensä lisäksi Aikakone muistetaan myös energisistä esiintymisistään. Niitä muistellessa yhtyeen esiintymiskunnon voi katsastaa näyttävästä esiintymisestä Suomen Euroviisujen finaalin väliajalla 1. maaliskuuta 2008.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kiss toukokuussa Ven... Dingo vaihtoi miestä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


189


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova