Tuorein sisältö

Clint Eastwoodin seuraava sankari törmää lentokoneella puluparveen

03.06.2015 klo 19.15 | Luettu: 2174 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Clint Eastwood ohjaa seuraavaksi elokuvan Chesley "Sully" Sullenbergeristä. Lentokapteeni Sullenbergeriä juhlittiin sankarina vuonna 2009, kun hän laskeutui rikkinäisellä matkustajakoneella Hudsonjokeen. Lintuparvi oli tuhonnut koneen moottorit. Ihmishenkiä ei menetetty.

Vuoden 2012 elokuva Flight alkaa taidokkaalla hätälaskulla ja kertoo sitten fiktiivisen tarinan alkoholismista kärsivästä lentokapteenista. Eastwoodin nimeämättömästä leffasta paljastetaan vain sen verran, ettei se pääty puluiskuun. Studio Warner Bros. vihjaa, että draama kulissien takana olisi saattanut maksaa Sullenbergerille maineen ja lentolupakirjan. (Onnettomuutta siis todennäköisesti ehkä jopa tutkittiin.)

Sullenbergerin oman kirjan Highest Duty: My Search for What Really Matters mukaan mies piti lentokoneista jo nuorena, ja isältään hän oppi sen, että kapteeni on vastuussa kaikista. Sullenberger treenasi 40 vuotta puluiskua varten, joten hän tiesi kuinka toimia. Mies on myöhemmin valitellut, ettei lentäjien kokemusta arvosteta. Mitä ohjaajiin tulee, 85-kesäistä Eastwoodia hän kiittelee nappivalinnaksi.Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Fifty Shades of Grey... Lahjakas herra Riple... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova