Tuorein sisältö

Kurt Cobainin ystävä ja esikuva lyttää tuoreen dokumentin, 'totaalista sontaa'

06.06.2015 klo 22.06 | Luettu: 3426 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Melvins-yhtyeen nokkamies Buzz Osborne on kommentonut kohuttua Kurt Cobain -dokumenttia sanoilla "totaalista sontaa".

Brett Morgenin ohjaama Montage Of Heck saa Nirvanankin nuoruuden suosikkeihin kuuluneelta Melvins-pomolta tyrmäävän arvion.

-Kävimme yhdessä koulua Kurtin kanssa ja olin isossa osassa heidän elämäänsä ennen suurta menestystä. Olimme hyviä ystäviä kun tyypit olivat vielä tyhjätaskuja, ennen suuria rahoja. Melvins soitti Nirvanan kanssa bändin viimeisellä keikalla. Olin heidän mukanaan niin alussa kuin lopussa, hyvässä ja pahassa.

- Ihmisisten pitää tietää että 90 prosenttia kyseisestä dokumentista on sontaa. Porukka ei tajua että Cobain on mestarillinen jekuttaja ja kiusoittelija.

Osborne ottaa esimerkkinä väitteet "seksistä heikkolahjaisen tytön kanssa" sekä "itsemurhayritys junaradalla"...täyttä sontaa. Vaikka dokumentilla on asioista selkeät "todisteet", täyttä sontaa.

Myös pitkään elänyt tieto Cobainin jatkuvista vatsavaivoista oli pelkkää puhetta, Cobain oli ite tunnustanut asia. Rokkari oli keksinyt väitteen saadakseen sympatiaa ja voidakseen käyttää "vaivaa" tekosyynä.

- Ja tottakai heroiinin käyttäjät oksentavat!

Osborne lyttää myös Courtney Loven aseman "luotettavana silminnäkijänä ja todistajana".

-Monet asiat, jotka Love kertoo dokumentissa, eivät pidä yhtä Cobainin itsensä kertomien juttujen kanssa. Se ei ole mikään ihme sillä historiasta tulee "joustavaa" aina Loven avatessa suunsa. Hänen puheistaan ei kukaan tiedä, mistä totuus alkaa ja loppuu. Jotkut hänen tarinoistaan muuttavat muotoaan jatkuvasti.

Osborne ihmettelee dokumentin tekijöiden laiskuutta faktojen tarkistamisessa. Tärkeinä on saada ihmiset uskomaan. Cobainiin liittyen monet asiat ovat sepitettyä roskaa.

- Minun on vaikeaa ajatella dokumenttia faktana. Minusta se on pääosin harhaanjohtavaa fiktiota.

(The Talkhouse)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Meryl Streep ja kump... Ukkonen piinasi fest... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova