Tuorein sisältö

Pirates of the Eastern Caribbean: Atlantiksen Kansallisaarre

02.02.2008 klo 00.05 | Luettu: 2591 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

VAROITUS: SATUNNAISIA JUONIPALJASTUKSIA


Disney-studioiden sisäpiiritietoutta maailmalle jakava Jim Hill listaa uudessa artikkelissaan huhuja, jotka liikkuvat kahden hiiritalon suosituimman seikkailusarjan, Pirates of the Caribbeanin ja National Treasuren ympärillä.

National Treasure -sarja saanee jatkoa jo lähitulevaisuudessa, sillä kakkososa Salaisuuksien Kirja on osoittautunut suureksi menestykseksi. Disney on juuri rekisteröinyt internet-osoitteita, jotka antavat ymmärtää jopa kahden jatko-osan olevan suunnitteilla. Jim Hill veikkaa kolmososan saapuvan teattereihin jouluna 2010.

Kolmatta osaa ilmeisesti alustetaan Suomessa vielä julkaisemattoman Salaisuuksien Kirjan viime minuuteilla. National Treasuren faniyhteisöt ovat tulkinneet käänteen siten, että Nicolas Cage ja kumppanit lähtevät seuraavaksi nuoruuden lähteen perään. Tässä on yksi ongelma: samaista lähdettä lähtivät etsimään myös kapteenit Jack Sparrow ja Barbossa kolmannen Pirates of the Caribbeanin lopussa. Hill mainitsee sisäpiireissä jo vitsailtavan, että nuoruuden lähde mahdollistaisi kahden sarjan yhdistämisen: National Treasuren päähenkilö voisi löytää sekä lähteen, että kuuluisat kapteenit sen laidalta.

Toinen mahdollinen suunta National Treasurelle on Atlantiksen etsiminen Pääsiäissaarten suunnasta. Firman sisällä ilmeisesti jo pyörii juonitiivistelmä, jonka mukaan seuraava aarre olisi uponneen mantereen energialähde, joka ratkaisisi maailman öljy- ja energiakriisin.

Disneyn viimeisin elokuva Atlantiksesta ja sen maagisesta energialähteestä oli vuoden 2001 Atlantis: The Lost Empire...

Ideoiden kierrätys ei lopu tähänkään. Disney ilmeisesti yrittää saada tuottaja Jerry Bruckheimerin (Pirates of the Caribbean ja National Treasure -sarjat) innostumaan "uudesta" seikkailuelokuvasta Big Thunder Mountain, joka Pirates-sarjan tavoin perustuu huvipuistoajeluun, ja jossa Pirates-sarjan avausosan tavoin etsitään kirottua kulta-aarretta -- tällä kertaa tosin Yhdysvaltain maaperältä.

Elokuvasarjat näyttävät yhdistyvän vähintäänkin epävirallisesti.

Lähde: Jim Hill Media

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< James Gandolfini par... Auta valitsemaan par... >

Keskustelut (1 viestiä)

barbecuesoap

03.02.2008 klo 09.04

Ei ei ei!
Säästäkää jo meitä! >8(
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova