Constantine ei todellakaan - missään nimessä - jatku

11.06.2015 klo 22.53 | Luettu: 3093 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Se on mysteeri, kuinka moni suomalainen on onnistunut seuraamaan tv-sarjaa Constantine, mutta joku klikkaa otsikoita, joten käsitellään asia loppuun saakka.

Constantine ei missään nimessä saa jatkoa. Kanava päätti, ettei ensimmäistä kautta kannata jatkaa loppuun saakka. Myöhemmin toinen kausi peruttiin virallisesti. Tekijät ovat yrittäneet etsiä sarjalle uuden kodin, mutta tuore uutinen on se, että he ovat epäonnistuneet. Sarja on päättynyt.

Tuottaja Daniel Cerone kiittää faneja tuesta. Hän on pahoillaan sarjan päättymisestä ja siitä, ettei hänellä ole tarkkoja tietoja neuvotteluista.

Sarjakuvaan Hellblazer perustuva Constantine kertoi renttumaisesta yksityisetsivästä, jolla on yliluonnollisia kykyjä. Eräässä vaiheessa huhut väittivät, että sarja jatkuu toisella kanavalla (NBC -> Syfy) nimellä Hellblazer, mutta tämä ei pitänyt paikkaansa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jazzlegenda Ornette ... Muistatko, edesmenny... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jeppe

12.06.2015 klo 08.23 1 tykkää tästä

Harmi ettei jatku. Sarja oli hyvin tehty.
lainaa
vhpisgpih

29.07.2016 klo 18.00

Keanu Reeves rooliin niin kyllä kannattaa. Muutenkin jo J.Lot, Hallet, Mooret ja näköjään loputkin leffatähdet haluavat nyt arkitöihin joten varmaan Keanuakin kiinnostaa

Varsinkin Keanu pyörimään Batmanien ja Teristen sekaan niin kannattaa. Aijuu mutta eihän DCllä ole edes mitään universumia kun kolme äijää näyttelee samaan aikaan Teristäkin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova