Tuorein sisältö

Marvel-universumin Spider-Man on valittu

23.06.2015 klo 21.23 | Luettu: 4796 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Holland on seuraava Spider-Man. Hämmästyttävä Hämähäkkimies seikkailee tällä kertaa Marvelin elokuvauniversumissa: ensi kevään Captain America: Civil War on hahmon ensimmäinen elokuva. Spider-Manin omista elokuvista vastaa yhä Sony.

Holland on Marvelin ja Sonyn pomojen yhteinen valinta. 19-vuotias britti on näytellyt mm. lavamusikaalissa Billy Elliot ja katastrofielokuvassa Selviytyminen, jonka ohjaaja Juan Antonio Bayona suositteli häntä.

Jon Watts ohjaa seuraavan Spider-Man-elokuvan, joka valmistuu kesällä 2017. Hänen pian teattereihin saapuva jännärinsä Cop Car on tämänhetkisen kohinan mukaan lupaavampi teos kuin hänen aiempi kauhuleffansa Clown.

Spider-Manin syntytarinaa ei kerrota kolmatta kertaa ainakaan pitkän kaavan mukaan. Hahmo on silti koululainen ensimmäisissä elokuvissaan. Holland on nuorempi kuin edeltäjänsä Tobey Maguire ja Andrew Garfield olivat aloittaessaan.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disturbed tekee palu... Dwayne Johnson kohta... >

Keskustelut (2 viestiä)

neekeri

23.06.2015 klo 22.39

Ei kyllä kiinnosta spindelmannit yhtään. Raimin omat upposi kolmanteen. Webbin omat toiseen osaan ja vieläpä niin, että koko paska meni silppuriin. Marvelilla on tietenkin varsin onnistunut kasa elokuvia, joten Hämis heillä saattaakin onnistua pidemmällekkin (voidaan heittää poika ties mihin elokuvaan mukaan) kuin kaksi osaa tai epäonninen trilogia.

Nuori jannut ihan jees valinta. Saadaan ikääntyvä (toivottavasti) Hämis ja ehkä lopultakin pois koulusta ja sitten sinne opettajaksi :D Aikuinen Hämis kyllä sarjakuvissakin se paras.
lainaa
ponmfgbpoj

24.06.2015 klo 18.17 1 tykkää tästä

joo nuoreksi se taitaa jäädäkin. odotettavissa 2-3 leffaa max eli ei ehditä aikuista hämistä näkemään. vaikka olis ihan hyviäkin leffoja niin nykymaailmassa on niin paljon kaikenlaisia sopimusrikkomuksia ja riitoja ja "motivaation hiipumista" että ihme on jos kaikkien osapuolien sitoutuminen riittää

mun puolesta vois kyllä skipata origins stooryn ihan ihan kokonaan ja ottaa vähän semmonen animated series henkinen all-stars-asenne. ei tungeta liikaa hahmoja yhteen leffaan mutta kuitenkin huipussaan oleva hämis kohtaa huipussaan olevia superroistoja
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova