Tuorein sisältö

The 69 Eyes -tyypin kansainvälinen rock-projekti Suomen keikoille

13.07.2015 klo 20.07 | Luettu: 1233 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The 69 Eyesin keulakuvana tunnetuksi tullut Jyrki 69 tuo amerikkalaisista pitkänlinjan muusikoista koostuvan rockabilly-bändinsä ensimmäistä kertaa Suomeen.

The 69 Cats soittaa jämäkkää rockabillyä ja rock’n’rollia. Kokoonpano nähdään elokuussa Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Keikat ovat jatkoa bändin toukokuun Euroopan kiertueelle. Liput ovat jo myynnissä.

Suomen keikoilla yhtyeen riveissä nähdään Jyrki 69 (The 69 Eyes) laulu, Danny B. Harvey (Rockats, The Head Cat, Nancy Sinatra, Wanda Jackson) kitara, Chopper Franklin (The Cramps) basso ja Nicky Turner (Lords Of The New Church) rummut. Tiedossa on siis kova paketti niin rockabilly-, psychobilly- kuin gootti- ja Hanoi Rocks-jengillekin!

"On melkoinen fanipojan unelma tuo keikkajulisteemme, jossa on The 69 Eyesin, The Crampsin, The Head Catin ja The Lords Of The New Churchin logot", virnistää Jyrki 69".

Tähän mennessä pitkälti Pohjois-Amerikassa vaikuttanut The 69 Cats sai alkunsa Jyrki 69:n musiikillisesta kiinnostuksesta 50-luvun rock’n rolliin, rockabillyyn ja Elvikseen. Matka Presleyn synnyinsijoille Memphisiin ja Sun Studioille sinetöi miehen päätöksen perustaa oma roots-bändi, jossa soittaisivat luonnollisesti alan kovimmat jäbät.

Keikat:

19.8. Helsinki/Tavastia

21.8. Tampere/Klubi

22.8. Turku/Logomo


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kätyrit jatkoivat su... Children Of Bodom ki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova