Tuorein sisältö

Pori Jazzin pääkonsertit alkavat - lapsiperhe anniskelualueella, muista tämä!

16.07.2015 klo 01.00 | Luettu: 1217 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pori Jazzin pääkonserttien valmistelut Kirjurinluodon konserttipuistossa ovat sujuneet aikataulussa - festivaalin pääkonsertit käynnistetään torstaina klo 13.30, kun ensimmäisenä yhtyeenä lavalle nousee Teddy's West Coasters. Selaa Pori Jazzin ohjelmistoa täältä.

Lipunmyynti Pori Jazz -konsertteihin on käynnissä Lippupalvelussa sekä Pori Jazzin lipunmyyntitoimistossa. Kirjurinluodon konserttipuiston yhden päivän liput maksavat toimituskuluineen alkaen 73,50 euroa.

Kirjurinluodon konserttipuistoon on kolme sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti sijaitsee Kirjurinluodontien varressa konserttialueen eteläpuolella, samassa paikassa kuin aiempina vuosina. Muut kaksi sisäänkäyntiä sijaitsevat Pohjois-Porin puoleisen Pormestarinsillan luona sekä Lokkilavan ja Taavisillan suunnalla. Yleisöä suositellaan mahdollisuuksien mukaan käyttämään pääsisäänkäyntiä.

Saapuessasi alueelle saat rannekkeen, joka mahdollistaa alueelta poistumisen ja sinne palaamisen. Voit vaihtaa etukäteen konserttilippusi rannekkeeseen Pori Jazzin lipunmyynnissä Satakunnan Museossa.

Konsertteihin voi tuoda mukanaan ruokaeväitä, vilttejä ja tuoleja. Alkoholittomia juomia voi tuoda konsertteihin muovipulloissa ja pahvisissa mehupurkeissa, kunhan ne ovat avaamattomia.

Sisäänkäynneillä suoritetaan turvatarkastus.

Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät anniskelualueille vanhempiensa seurassa, mutta lapsiperheitä pyydetään poistumaan anniskelualueilta viimeistään klo 21.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomeen saapuvan Kam... Vähiin käy, infoa Bl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova