Tuorein sisältö

Summer Sound ylitti viime vuoden luvut

26.07.2015 klo 00.00 | Luettu: 1104 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingin Messukeskuksessa pidetty Summer Sound on kerännyt kahden päivän aikana jo yli 22 000 juhlijaa. Summer Sound jatkuu vielä sunnuntaina, jolloin päänäyttämöinä toimivat Lasipalatsin aukio sekä The Circus –yökerho. Festivaali on luvassa myös ensi vuonna.

– Olemme tyytyväisiä kävijämäärään, joka nousi upeasti muutamalla tuhannella viime vuodesta. Aiommekin järjestää Summer Soundin Messukeskuksessa myös ensi vuonna, kertoo festivaalin johtaja Oskari Hakala.

Summer Sound Festivalia tähditti lauantaina maailman tämän hetken suosituimpiin artisteihin ja kysytyimpiin EDM-tähtiin lukeutuva ruotsalainen Alesso. Lisäksi Summer Sound Festivalilla nähtiin mm. deep house –sensaatio Oliver Heldens sekä DJ/tuottaja Armand van Helden.

– Alesso esiintyi Summer Soundin viimeisenä artistina. Moni oli varmasti tullut kuuntelemaan erityisesti tätä EDM-sensaatiota, joka on ollut tänä vuonna pääesiintyjänä kaikilla maailman merkittävimmillä festivaaleilla. Saimme myös kunnian toteuttaa Oliver Heldensin ensimmäisen Suomen-keikan. Ensi vuonna on luvassa vähintäänkin yhtä kova artistikattaus, hehkuttaa Oskari Hakala.

The Circuksen sunnuntainen konsertti on jo lähes loppuunmyyty. Jäljellä olevia lippuja voi ostaa Lippupalvelusta ja ovelta, jos lippuja on vielä jäljellä (tapahtuma K-18). Lasipalatsin aukion konsertit ovat ilmaisia ja ikärajattomia.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tikkurila Festivaali... Promoottori vedätti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova