Tuorein sisältö

Metallimessuilla nimmarin metsästäjän juhlat

07.02.2008 klo 09.34 | Luettu: 1652 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

EMI sekä yhtiöön kuuluva Poko Rekords sekä EMIn jakelussa oleva Century Media esittäytyvät samalla ständillä Finnish Metal Expossa Helsingin Kaapelitehtaalla 15.-16.2. Mukana yhteisständillä on myös Stratovariuksen keulakuvana tunnetun Timo Kotipellon High and Loud levy-yhtiö. Tarjolla on runsain mitoin ajankohtaista metallista infoa, maistiaisia, levymyyntiä, nimmarisessioita sekä erinäisiä skaboja.

Century Media esittelee ständillä mm. juuri FMEn alla levynsä julkaisseen Northerin sekä viime vuoden puhutuimman folkmetalliryhmä Turisaksen materiaalia. Kummatkin bändit esiintyvät FMEssä: Turisas perjantaina ja Norther lauantaina. Molemmat jakavat myös nimikirjoituksia. Turisas on nimmarivalmiudessa perjantaina kello 20.00 ja Norther lauantaina kello 16.00.

EMI:n bändeistä Ruoska jakaa nimikirjoituksia yhteisständillä lauantaina kello 21.00.

iRonica ja When The Empire Falls ovat Poko Rekordsin Gaga Goodies labelin tuoreimmat kiinnitykset ja näytteitä on luvassa kyseisiltä orkestereilta. Lisäksi jo latauslistalta tuttu Iskias on hyvin esillä.

Timo Kotipellon luotsaama High and Loud levy-yhtiö tarjoilee antimia listasijan yhdeksän saavuttaneelta Ancaralta, jonka jäsenten nimenkirjoitushetki on ständillä perjantaina kello 19.00. Paikalla on myös itse levy-yhtiömoguli T.Kotipelto, jolle voi halutessaan jättää vaikka demon.

Tsekkaa tarkemmat aikataulut osoitteesta www.fme.fi.









V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britney ulos sairaal... Jorma Kääriäinen Man... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova