Tuorein sisältö

Disney esittää: urpoja tyrannosauruksia, jättityttö, seksikäs antilooppi

17.08.2015 klo 17.00 | Luettu: 5291 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disneyn D23-tapahtumassa puhuttiin mm. Disneyn ja Pixarin animaatioelokuvista.

Kiltistä dinosauruksesta ja hänen lemmikki-ihmisestään kertova The Good Dinosaur on syksyn Pixar-uutuus. Elokuvassa esiintyy myös cowboy-henkiseksi kuvailtu tyrannosaurus-perhe:


Ensi kevään Disney-animaatio Zootopia on ketusta ja jäniksestä kertova kyttäkomedia, joka sijoittuu eläinten kaupunkiin. Shakira on paikallisen "Jessica Rabbitin" ääninäyttelijä:


Ensi keväänä valmistuu myös Disney uusi Viidakkokirja, joka ei virallisesti ole animaatio. D23-tapahtumaan osallistuneet toimittajat ovat kuitenkin kuvailleet sitä Avatarin tyyliseksi fotorealistiseksi animaatioksi.


Coco on Pixar-animaatio, jolla ei aiemmin ollut nimeä. Elokuva hakee inspiraatiota kuolleiden päivästä eli meksikolaisesta karnevaalista. 12-vuotias poika päätyy mysteerin jäljille ja osallistuu lopulta erikoiseen sukukokoukseen. Ensi-ilta on vuonna 2017.


Nimen sai myös Gigantic, joka on satuun Jaakko ja pavunvarsi perustuva animaatiomusikaali Disneyltä. Jaakko ystävystyy jättiläistytön kanssa ja he kohtaavat yhdessä ikävät myrskyjättiläiset. Ensi-ilta on vuonna 2018.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Asenteellisten nigg... Mission: Impossible ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova