Tuorein sisältö

Pelastaako Kiina uuden Terminator-trilogian?

24.08.2015 klo 14.15 | Luettu: 4574 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Terminator Genisys tienasi 27 miljoonaa dollaria Kiinassa yhdessä päivässä (sunnuntaina). Summa on lähes tarkalleen sama, jonka elokuva tienasi kotimaassaan Yhdysvalloissa koko avausviikonloppuna. Vain kolme amerikkalaista elokuvaa (Fast & Furious 7, Avengers: Age of Ultron ja Transformers: Age of Extinction) ovat avanneet Kiinassa paremmin.

Uuden Terminator-trilogian on tarkoitus jatkua vuosina 2017 ja 2018, mutta Genisys on menestynyt sen verran heikosti, että studiopomot ovat ilmoittaneet seuraavansa maailmanlaajuista suosiota ennen vihreän valon vilkuttamista.

Hollywood saa vain pienen siivun kiinalaisista lipputuloista, mutta Kiinan merkitys kasvaa. Esimerkiksi Pacific Rim saa jatko-osan käytännössä kiinalaisten vuoksi. Elokuva tienasi Kiinassa 112 miljoonaa dollaria eli yli neljäsosan tuloistaan.

Terminatoria auttoi se, että Kiinassa päättyi parin kuukauden mittainen kausi, jonka aikana teattereihin ei tuotu uusia ulkomaisia elokuvia.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hitman 47 ampui ohi ... Infoa Michael Monroe... >

Keskustelut (3 viestiä)

pööö

24.08.2015 klo 14.50

ei oikeen toiminnu.. se pahis pilas leffan.
lainaa
jep

24.08.2015 klo 17.35 2 tykkää tästä

Ei varmaan onnistukaan, kun samaa ideaa rullataan vuodesta toiseen. Sama juttu monen muun elokuvan kanssa, esim. Alien sarjat. Ensimmäinen ja toinen osa olisivat riittäneet, mutta sitten tehtiin vielä lisää, ja vieläpä samalla perusidealla, ja samalla päähenkilöllä.
lainaa
fjsjgjdjsj

24.08.2015 klo 19.36 2 tykkää tästä

kaikista nolointa on että johto julistaa henskelit paukkuen tekevänsä trilogiaa ja sitten tällä tavalla vedetään matto alta ja töpseli irti. Kannattaisko vaan palata siihen malliin että ladataan kaikki paukut yhteen leffaan ja jos sille syntyy superhyvä jatko-osaidea niin siten jatketaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova