Tuorein sisältö

Tähtikitaristit hermostuivat suomalaisesta huumorista

08.02.2008 klo 13.16 | Luettu: 4498 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mediataiteilija Santeri Ojalan kohutut ja kehuja saaneet humoristiset kitaravideot on napattu pois YouTubesta. Tiettävästi kolme kansainvälistä kitarasankaria suuttui Ojalan versioista niin perusteellisesti, että vaativat pätkien poistamista verkosta. Kitarasankarit vetoavat tekijänoikeusrikkomukseen.

Tiettävästi herneen nenäänsä ovat vetäneet ainakin Yngwie Malmsteen ja Steve Vai.

Santerin idea on yksinkertainen. Videoissa 32-vuotias Santeri "StSanders" Ojala yhdistää omia kitarasoolojaan kuuluisien keppimiesten keikkavideoihin. Ojala on versioinut mm. Eric Claptonia, Slashia ja Eddie Van Halenia.

Ojalan videot ovat herättäneet ihastusta ympäri maailmaa. Jokin aikaa sitten mies esiintyi yhdysvaltalaisen ABC-kanavan kykyohjelmassa.

Slash-videota ehdittiin katsoa YouTubessa yli miljoona kertaa.

YouTuben edustaja on kieltäytynyt nimeämästä artisteja. Ojala ei myöskään suunnittele suuren taistelun aloittamista. Ojalan mielestä hän käytti videoita Yhdysvaltain tekijänoikeuslakien reilun käytön -artiklan asettamissa rajoissa.

Lähde Digitoday.fi, Noise.fi


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Alankomaat saa jatko... Kimi Räikköselle uus... >

Keskustelut (5 viestiä)

godzilla

08.02.2008 klo 13.50

Yngwie oli hermostunut. Vai oli henkilökohtasesti kehunut Santeria sähköpostin välityksellä. En tosin ihmettelisi jos Paco de Lucia tai Santana olisvat hermostuneet, heistä oli sen verran tanakkaa materiaalia :D
lainaa
Tiluttaja

08.02.2008 klo 13.59

Yllättäen oikeastikin pahimmat, ego-ongelmaisimmat ja mauttomimmat kikkelihevi-kitaratiluttajat ottavat pultit satiirista. Itsekritiikin puutetta ja kus' noussut lätsään!
lainaa
meuno

08.02.2008 klo 14.44

Kyllähän noita videoita alkoi löytymään kun keksi oikeat paikat. Myspacesta löytyy ainakin santana ja malmsteen. Enkä muuten yhtään ihmettele, miksi jälkimmäinen veti bassorummun nenäänsä. :D

Santeri olis kyllä voinut laittaa niihin videoihinsa Santeri presents tms, koska kitaratilulilutteluun perehtymättömät ottavat noi videot tosissaan. Mullekkaan ei alkujaan toi homma avautunut. :D
lainaa
HalfNelson

08.02.2008 klo 17.31

Yngwie Malmsteenin hermostuminen nyt ei ole mikään ihme, mieshän on kuolettavan tosikkomainen egomaanikko/kitararunkkari pahimmasta/tylsimmästä päästä.
lainaa
Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

10.02.2008 klo 17.22

HalfNelson kirjoitti:
Yngwie Malmsteenin hermostuminen nyt ei ole mikään ihme, mieshän on kuolettavan tosikkomainen egomaanikko/kitararunkkari pahimmasta/tylsimmästä päästä.

Niinpä. Tuo Vai kyllä tosissaan kuulostaa oudolta, sillä tyyppi on yleensä melko avoin tuommosten juttujen suhteen. Sehä kutsu Mr. Fastfingerinki luokseen ja sen sivuilla on vielä linkki guitarshredshowiin ja se sanoo, että tää on sen lempisivu ja siellähän aika avoimesti nauretaan Vaille. Ei siis kummiskaan pahassa mielessä naureta mutta kummiskin.

Huoh kun taas tuli sekavasti kirjotettuu.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova