Tuorein sisältö

Kiss ei enää tee levyjä

09.02.2008 klo 11.43 | Luettu: 4236 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kiss-yhtyeen kielimies Gene Simmons ei lupaa uutta Kiss-albumia. Simmons ei puhu tulevasta vuodesta tai kahdesta, Kiss ei enää koskaan julkaise uutta materiaalia sisältävää albumia. Toisaalta herra Simmonsin ajatus saattaa muuttua, jos levy-yhtiöt keksivät uusia keinoja musiikin markkinointiin ja myyntiin.

- Ei ole uutta Kiss-materiaalia mutta ei ole myöskään toimivaa musiikkiteollisuutta. Uutta materiaalia julkaisevat bändit ovat vaikean tehtävän edessä. Olisi mukava julkaista uusia Kiss-viisuja mutta milla tavalla, missä on bisnes? Biisit vain ladattavaksi nettiin ilmaiseksi, entä sitten?

Bisnesmiehenä Gene Simmons haluaa työstään kunnon tippiä. Jos ihmiset eivät osta levyjä, uusia Kiss-viisujakaan ei julkaista. Onneksi kiertäminen ja keikkailu maistuu vielä.

Lähde Gigwise

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Movetron ja Kari Tap... Cher nappasi Las Veg... >

Keskustelut (5 viestiä)

Vicente

09.02.2008 klo 14.22

Kissin ukot tuskin mitään yllättävää kykenisivät edes kyhäämään, joten ihan hyvä, etteivät julkaise "uutta" musiikkia - vaikka eihän Kiss ole koskaan mitään "uutta" julkaissutkaan.
lainaa
Michael

09.02.2008 klo 16.38

Mitä selität? Beth, Forever, I Was Made For Loving You ja Strutter ovat melko erilaisia biisejä.
lainaa
Bootleg

09.02.2008 klo 22.32

ensimmäisiä partahaivenia kasvattavat nörtit tuppaavat olemaan poikkeuksetta sitä mieltä että musiikkia pitäisi tehdä ilmaiseksi... hm, mielenkiintoinen ajatus että yhtäkkiä kokonaiset ammattikunnat rupeisivat tekemään ilmaista työtä aina muusikoista tuottajiin, studiohenkilökuntaan, tekniikkaäijiin jne asti. Ihan vaan jotta nörtti saisi ladata "ilmaista" musiikkia..

ihan vaan tiedoksi lapset, mikään ei ole ilmaista tässä maailmassa.
lainaa
Vicente

09.02.2008 klo 23.30

Michael kirjoitti:
Mitä selität? Beth, Forever, I Was Made For Loving You ja Strutter ovat melko erilaisia biisejä.


Erilaisia verrattuna mihin? Missään luettelosi piisissä ei ole mitään omaperäistä melodian, harmonian, rakenteen, dynamiikan tai rytmiikan suhteen.
lainaa
LegoK

Rekisteröitynyt 26.06.2007

10.02.2008 klo 01.49

Eipä enään uudet KISSit ole meikäläiseen iskenyt. Samaan suuntaan todennäköisesti KISS ajautuisi kuin Iron Maiden.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova