Tuorein sisältö

Black Sabbathin kitaristi jäähyväiskiertueesta, 'kropasta ei irtoa enempää'

06.09.2015 klo 21.59 | Luettu: 2164 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Black Sabbath suuntaa jäähyväiskiertueelleen ensi vuoden tammikuussa. The End-niminen kierros kestää reilun vuoden, huilaustaukoineen.

Birmingham Mailin haastattelussa Sabbathin kitaristi Tony Iommi kertoo merkittävän syyn eläköitymispäätökselle - Iommin kropasta ei irtoa enää lisäkilometreja keikkaelämään. Iommi ei halua rasittaa kehoaan antaakseen syövälle tilaisuutta hiipiä takaisin.

Kertaalleen imusolmukesyövän selättänyt kitaristi toteaa jatkuvan kiertämisen lisäävän syövän uusiutumisen mahdollisuutta.

- En voi jatkaa enää vanhaan malliin. Kroppani ei kestä loputtomiin. En halua antaa syövälle tilaisuutta iskeä takaisin. Kaikki kiertämiseen liittyvä vaatii veronsa. Siksi lähdemme jäähyväiskiertueelle. Kiertue jää ehdottomasti viimeiseksi.

Iommi kertoo nauttivansa keikkailusta mutta keikkojen mukana tuleva matkustaminen ja uupumus ovat ongelma. Vaikka Black Sabbath on tasolla, jossa lennot mennään ykkösluokassa ja hotellit ovat parhaasta päästä, siitä huolimatta matkustaminen vaatii veronsa. Pitkä lento jonnekkin, aamuviideltä hotelliin, soundcheck, pressi-ja fanitapaamiset, keikka ja uupuneena hotellille. Seuraavana päivänä sama uudelleen.

Ozzy, Iommi ja Geezer Butler lähtevät kiertueelle ilman Bill Wardia. Iommin mukaan kaikki on kuitenkin kiinni Wardista. Mutta, tämän hetken suunnitelmissa rumpalina toimii Tommy Clufetos.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallica julkaisee ... Miten soi piano Iron... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova