Tuorein sisältö

System Of A Down-pomo ja nippu Ruotsin tähtiä Provinssiin

11.02.2008 klo 12.15 | Luettu: 1758 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Provinssirockin 30 –vuotisfestivaaliin on kiinnitetty lisää maailmanluokan ykkösnimiä. Jo julkistetun sunnuntain pääesiintyjän Foo Fightersin lisäksi lavalle astuu lauantai-iltaa päättämään Serj Tankian, joka on niittänyt maailmanmainetta paitsi soolomateriaalillaan myös System Of A Downin nokkamiehenä.

- Serj Tankianin johtama System of A Down on ollut vuosikausia Provinssirockin toivotuin esiintyjä ja nyt, kun Tankianin soolokiertue osuu sopivaan ajankohtaan, oli itsestään selvää, että halusimme hänet festivaalimme esiintyjäksi, kommentoi promoottori Juha Koivisto.

Muita tuoreita kiinnityksiä ovat naapurimaan Hardcore Superstar sekä indie-rock ympyröistä huippusuosioon noussut The Sounds, jonka edellinen Suomen kiertue oli loppuunmyyty.

Kotimaisen kiinnitysrivistön avaa Apulanta, Mokoma, Stam1na sekä Eläkeläiset, jonka Provinssirockin esiintyminen on yksi sen harvoista kesän keikoista. Lisäksi jo ensimmäisessä Provinssirockissa esiintynyt Tuomari Nurmio saapuu Seinäjoelle Hunajaluut-kokoonpanollaan, jolla hän esittää vanhempaa tuotantoaan.

www.provinssirock.fi


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vaihtoehtorockin suu... Jenkkitähti julkaise... >

Keskustelut (2 viestiä)

Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

11.02.2008 klo 13.44

Ei..... eih :< Pakkohan tuonne on silti mennä.
lainaa
Zimbushka

Rekisteröitynyt 14.07.2007

11.02.2008 klo 15.42

Foo Fightersin takia meen tonne, vaikka kaikki muut bändit olis pelkkää paskaa.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova