Tuorein sisältö

Niin se maailma muuttuu, nykyään Megadethissa vain nauretaan kaiken aikaa!

15.09.2015 klo 11.35 | Luettu: 1578 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lamb Of Godin Chris Adler on päässyt elämään unelmaansa Megadethin tuuraavana rumpalina.

Revolverin haastattelussa Adler on kommentoinut aikaansa Megadethissä.

- Tuumin ennen pestin alkua että jos homma ei pelitä ja en pidä viisumateriaalista, koko projekti olisi minun kannaltani virhearviointi. Heti aluksi annoin mielipiteeni yhdestä (tulevan albumin) demosta tyyliin 'ehkä tätä kohtaa voisi nopeuttaa' ja Dave Mustaine oli 'ok, ehdottomasti'. Tiesin siis heti alusta lähtien että voisin osallistua luovaan prosessiin.

- Ensimmäiset kaksi viikkoa istuimme tietokoneen äärellä ja kävimme läpi demoja. Mietimme ja hioimme viisuja paremmiksi.

Adler kertoo levyn valmistumisen jälkeen edessä olleen Quebeckin keikan, joka sujui 'erinomaisesti'. Adlerin mukaan siinä vaiheessa Mustainesta oli tullut jo ystävä.

- Hänestä (Mustainesta) kuulee puhuttavan paljon kaikenlaista mutta minulla ei ole hänestä pahaa sanottavaa. Hän on mainio tyyppi. Nauroimme kaiken aikaa. Hän lähettelee jatkuvasti hassuja viestejä. Hän oli myös hyvin ystävällinen perheelleni. Haluaisin jatkaa työskentelyä Megadethin kanssa. Yritämme saada homman toimimaan. Lamb Of God ja Megadeth tekevät myös yhteiskeikkoja Britanniassa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Princen uutta albumi... Oulun jäähallissa ko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova