Tuorein sisältö

Slipknot-pomo valmis vaikka lopettamaan keikkailun, jos näkisi nämä tyypit livenä!

24.09.2015 klo 21.39 | Luettu: 2603 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Slipknot/Stone Sour -pomo Corey Taylor on armoton Guns N' Roses -fani. Mies on jopa valmis hurjaan lupaukseen - jos Guns N' Rosesin klassinen miehistö nousee vielä lavalle, Taylor on valmis vetäytymään keikkalavoilta!

Las Vegas Review-Journalin haastattelussa Taylor on puhunut Guns N' Rosesin kultakauden miehistön mahdollisesta paluusta.

- Uskon sen todeksi, kun minulla pn pääsylippu kädessä. Kukaan ei ole yhtä innostunut 'Appetite For Destruction' -aikaisen kokoonpanon paluusta kuin minä. Vetäydyn vaikka keikkalavoilta tuon uutisen edessä. Seuraisin heitä 'jokaiselle' keikalle...mutta vain, jos kyseessä on Apetite-levyn aikainen kokoonpano. Matt Sorum rummuissa käy myös sillä Steven Adlerilla lienee henkilökohtaisia ongelmia. Hän (Adler) pystyy kuitenkin edelleen soittamaan, olen nähnyt hänen jammailevan. Adler osaa takoa!

- Appetite For Destruction alusta loppuun. Se on yksi niistä levyistä, joka vie jalat alta. Levyllä on jotain ainutlaatuisen likaista ja raakaa. Biisit ovat mahtavia. Porukka jaksaa yhä puhua levyn soundeista ja asenteesta. Levy sai aikoinaan niin metallista pitävien kavereiden kuin punkista, skeittaamisesta ja hard rockista diggaavien tyyppien hyväksynnän.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Manaajan ja Ace Vent... Ridley Scottin Prome... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova