Tuorein sisältö

'Jätin kirkon ja tutkin okkultismia' - heavylegenda puhuu uskostaan

28.09.2015 klo 09.41 | Luettu: 3631 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ultimate Classic Rockin haastattelussa W.A.S.P.-pomo Blackie Lawless on kertonut oman kristillisyytensä vaikuttaneen vahvasti uuden albumin Golgothan teeemoihin.

Lawless myöntää tekstien heijastavan hänen omaa uskoaan. Heavy rockissa Jumalan ja paholaisen kaksintaistelusta on tosin väännetty tekstiä jo alkuajoista lähtien - aihe on suorastaan pakkomielle heavy rockissa.

- Raamatussa sanotaan että totuus löytyy jokaisen sydämestä. Ihmiset etsivät totuutta, kaikki ovat matkalla. Porukka joka kuuntelee heavy rockia, on itseasiassa enemmän 'sisällä' asiassa kuin he uskovatkaan.

- Puhun omasta kokemuksestani. Jätin kirkon teini-iässä ja luisuin toiseen ääripäähän. Olin okkultismin pauloissa noin kolmen vuoden ajan. Ymmärrän mitä he tavoittelevat - he etsivät samaa kuin minä. Osaan puhua myös heidän kieltään. He eivät välttämättä ymmärrä minua.

Lawless on myös itse kokenut uskontoon helposti liitettävän 'pakkosyötön' ja mielipiteenmuokkauksen. Nykyään rokkarin usko perustuu pelkästään ja vain ainoastaan Raamattuun ja Jeesus Kristukseen.

- En halua kuulla muiden ideoita tai tulkintoja Raamatusta. Minun Raamattuni ei kiellä minua syömästä lihaa perjantaina tai pakota minua palvomaan vanhoja luita.

- Kun jätin kirkon, tein 20 vuoden matkan takaisin kohti Jumalaa. Ymmärsin etten ollut vihainen Jumalalle vaan ihmisten minuun kohdistamalle pakkosyötölle ja mielipiteenmuokkaukselle. Selvitin asian itselleni päästäkseni eroon mieltä vaivaavasta levottomuudesta - 'mitä minulle tapahtuu ja minne olen menossa'.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenkkiräppäri toipuu... Vin Diesel tähdittää... >

Keskustelut (1 viestiä)

asdfasda

28.09.2015 klo 11.28

Clickbait on paskaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova