Tuorein sisältö

Entinen W.A.S.P.-kitaristi katkerana, syyttää Blackie Lawlessia kaikesta

29.09.2015 klo 09.48 | Luettu: 2880 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kanadalainen The Metal Voice haastatteli W.A.S.P.-yhtyeen entistä kitaristia Chris Holmesia. Holmes on katkera W.A.S.P.-pomo Blackie Lawlessille - kaikesta!

Holmesin mukaan aluksi kaikki oli mahtavaa. Steve Rileyn tultua rumpuihin, oikea porukka tuntui olevan kasassa. Soittajat jakoivat samat tavoitteet. Blackien itsevaltainen ja yhteistyöhaluton puoli alkoi kuitenkin nostaa päätään.

- Jo toisen albumin kannessa (The Last Command) Blackie oli yksin. Blackie, Blackie, Blackie...

- En koskaan saanut kiitosta ollessani W.A.S.P.ssa. Minulle huomautettiin kylläkin jatkuvasti, kuinka paskalta soitto kuulostaa. Sitten Blackie väitti managerin haluavat käyttää hänen kasvojaan bändin markkinoinnissa. Kyseessä oli alkujaan bändi mutta Blackie halusi aina olla 'johtotähti'.

- Hän (Blackie) oli aina vihainen juomisestani. Pullo oli kiertueilla ainoa ystäväni. Tuolloin rakastin juomista ja juomiseen liittyvää 'sekoilua'. Uskon että Blackie oli minulle myös kateellinen. Varsinkin avioituessani Lita Fordin kanssa. Lita Ford oli ehdolla 'vuoden laulajaksi' ja Blackie vakuutteli etten voinut 'missään tapauksessa' mennä palkintogaalaan. Seuraavana vuonna menin ja Blackie haukkui jälkikäteen gaalassa pitämääni pukua. Blackie ei pitänyt asiasta koska häntä ei ollut kutsuttu.

- Jos saisin uuden tilaisuuden aloittaa alusta, en liittyisi bändiin - tietäen mitä tulisi tapahtumaan.

Holmesin mukaan W.A.S.P. ilman Holmesia ei ole 'aito asia'.

- Siinä ei ole sitä samaa energiaa.

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Guns N' Roses -kitar... Africa soi jälleen H... >

Keskustelut (1 viestiä)

Joona

29.09.2015 klo 18.10 1 tykkää tästä

Kaikkihan Blackien maineen tuntee. Mutta vois jo Chris keskittyä omiin hommiinsa eikä jokaisessa haastattelussa märistä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova