Tuorein sisältö

Viimeisessä 007 Spectre -trailerissa jytisee

03.10.2015 klo 12.56 | Luettu: 4213 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tämän kuun viimeisenä perjantaina James Bond seikkailee ympäri maailmaa selvittääkseen totuuden salaperäisestä rikollisjärjestöstä Spectrestä. Järjestöllä on kytkös elokuvissa Casino Royale ja Quantum of Solace nähtyyn herra Whiteen ja Bondin itsensä menneisyyteen. Bondin rajut otteet eivät miellytä esimiehiä ja koko tiedustelupalvelun tulevaisuus on vaakalaudalla.

Uusi traileri väittää olevansa viimeinen:Viimeaikoina lööpit ovat väittäneet, että erinäiset valkoiset ja vaihteeksi mustat miehet ovat ehdolla Bondin rooliin. Daniel Craig ei kuitenkaan ole lopettamassa, vaan tuoreessa artikkelissa todetaan, että yksi elokuva on jäljellä sopimuksen mukaan ja Craig aikoo jatkaa niin kauan kuin kunto kestää. Stuntit ovat käymässä raskaiksi, mutta Craig on 47. Roger Moore oli 46 aloittaessaan.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Teräs... "Uusia" tv-sarjoja t... >

Keskustelut (2 viestiä)

litistynytKissa

04.10.2015 klo 11.15 2 tykkää tästä

Uudessa Star Warssissa storm trooperit on jo korvattu mustilla miehillä. Ihmenelosissakin blackwashing jylläsi ja valkoinen hahmo muuttui yks kaks mustaksi. YLEn mukaan Mannerheimkin oli musta mies, koska pitää suvaita. Houkutellaan afrikkalaisia katsomoihin mutta samalla kustaan valkoisia silmään.
lainaa
Nik0000

04.10.2015 klo 19.07

litistynytKissa kirjoitti:
YLEn mukaan Mannerheimkin oli musta mies...


Älkää ny, vittu, enää jaksako...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova