Tuorein sisältö

Stratovarius-kitaristin julkaisematon levy varkaille

14.02.2008 klo 09.12 | Luettu: 3062 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stratovarius-tähti Timo Tolkki on julkaissut tiedotteen, jossa hän kertoo Helsingissä pari päivää sitten tapahtuneesta varkaudesta. Mieheltä vietiin arvokas kitara ja laukku, jossa oli tulevan sooloalbumin masterkopioita.

Purppuran värinen Fender Stratocaster-skeba on Tolkin mukaan korvaamaton mutta laukun mukana hävinneet tulevan rock-oopperan Saanan masterkopiot ovat vielä vaikemapi tapaus. Varas oli ilmeisesti kiinnittänyt huomion kitaralaukkuun ja ottanut samalla mukaan viereisen kassin.

- Ei siellä ole mitään arvokkaalta näyttävää, vaan mastereiden lisäksi vain salikamani. Mastereillakaan tyyppi ei tee mitään, jos ei tajua mitä ne ovat, toteaa Tolkki.

Tolkki on jättänyt poliisille katoamisilmoituksen mutta materiaalin takaisin saaminen vaikuttaa pieneltä mahdollisuudelta.

Tolkin sooloteos Saana - Warrior of Light Part 1: Journey to Crystal Island tullaan julkaisemaan vain netin kautta. Iltasanomien haastattelun mukaan kyseessä ei ole ristiretki levy-yhtiöitä vastaan. Tolkki näki ensimmäistä kertaa olevan mahdollista laittaa musiikille sellaiset hinnat, että ne vastaavat todellisuutta ja todellisia kustannuksia.

www.saana-warrioroflight.com

Lähde Iltasanomat, Blabbermouth, www.saana-warrioroflight.com

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Extreme Duudsonit go... Slayer ja Dimmu Borg... >

Keskustelut (3 viestiä)

zergbur

Rekisteröitynyt 07.08.2007

14.02.2008 klo 20.14

Ja sankari kertoo tämän julkisuudessa ja varas tajuaa tilanteen. gg
lainaa
wildlord

Rekisteröitynyt 25.07.2007

14.02.2008 klo 21.05

zergbur kirjoitti:
Ja sankari kertoo tämän julkisuudessa ja varas tajuaa tilanteen. gg
No onhan siinä se, että nyt jos se yrittää myydä sitä, niin joku voi tajuta sen olevan varastettu. Sama on noiden levyjen kanssa, ei niitä pysty julkaisemaan mitenkään ku jäisi kuitenki kiinni.
lainaa
Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

15.02.2008 klo 11.45

Ikävä tapahtuma, mutta olisi kyllä mukavaa jos Tolkki aikaistaisi albumin julkaisua tästä syystä, sillä alunperin levyn piti tulla jo viime vuoden lokakuussa ja haluan palavasti päästä kuulemaan Heikki Pöyhiän jumalaista ääntä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova