Tuorein sisältö

Entinen Judas Priest -vokalisti selittää, miksi jätti Yngwie Malmsteenin bändin

21.10.2015 klo 09.19 | Luettu: 1647 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tim 'Ripper' Owens on ollut vokaalivastuussa orkestereissa kuten Judas Priest, Beyond Fear ja Iced Earth. Myös ruotsalaisen kitarajumala Yngwie Malmsteenin kanssa on tehty keikkaa ja levyjä. Jamey Jastan 'The Jasta Shown' haastattelussa Owens paljastaa, miksi aikoinaan jätti Malmsteenin bändin.

Owens tosiaan lähti oma-aloitteisesti eikä saanut potkuja.

- Otin loparit enkä koskaan julkistanut asiaa. Siinä mielessä hauska asia että olen saanut potkut useasta bändistä joten kun itse lähdin, en puhunut siitä mitään. Pyysin manageriani Wendy (Dioa) ottamaan yhteyttä Malmsteeniin ja ilmoittamaan ratkaisustani.

Päätöksen taustalla oli Malmsteenin keikkojen ja omien soolokeikkojen yhteensovittamisen ongelma.

- Ajattelin että nuorempi laulaja sopisi paremmin bändiin, hänelle ei tarvitse edes maksaa kummoista palkkaa. Minunkaan nimeäni ei mainostettu missään.

Owens toteaa olevansa valmis lähtemään Malmsteenin mukaan jatkossakin vaikka hän ei täysin sopinut kuvioon. Mutta itse kitaristista Owensilla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Hauska, kannustava ja todellinen 'rakkaudesta musiikkiin' -tyyppi.

- Malmsteen rakastaa soittamista. Kun minulta yritetään kysyä jotain negatiivista kommenttia Malmsteenista, 'eikö hän ole täysi kus*ipää', vastaan että hän oli minua kohtaan todella mukava. Se oli hyvää aikaa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Gremlins-ohjaajan la... Svart Festival tulee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova