Tuorein sisältö

Indiana Jonesille ei etsitä uutta näyttelijää

27.10.2015 klo 14.00 | Luettu: 2506 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Seuraava Indiana Jones -leffa ei ole tulossa lähiaikoina, joten mikään ei ole muuttunut. Sarjan tuottajan Frank Marshallin tuoreimmat sanavalinnat ovat kuitenkin huomionarvoisia.

Marshall sanoo suoraan, että tiimi ei aio ottaa mallia James Bond -sarjasta. He eivät aio kutsua jotakin toista Indiana Jonesiksi. Harrison Ford on Indiana Jones.

Tarkkaa suunnitelmaa ei ole olemassa. Tiimi ei ole istunut keskustelemaan jatkosta, mutta niin tapahtuu jossakin vaiheessa. Seuraava elokuva saattaa panostaa esimerkiksi Indiana Jonesin poikaan, kuten edellinen osa vihjasi, mutta se on pelkkä arvaus. Marshall tuumii vain, että "on monia ihmisiä, jotka luultavasti voivat jatkaa soihdun kantoa". Ford on 73-vuotias.

Myös Steven Spielberg puhui asiasta äskettäin puolivakavissaan. Hän on tehnyt Fordin kanssa neljä Indiana Jonesia ja Tom Hanksin kanssa neljä muuta elokuvaa. Hän totesi, että hän luultavasti tekee Fordin kanssa viidennen Indianan ja sitten jotakin Hanksin kanssa, vuorotellen miesten välillä uransa loppuun saakka.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Spotifylta oma radio... Tässä syy, miksi Meg... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova