Tuorein sisältö

Progerockin kuningas Steven Wilson julkaisee uuden albumin tammikuussa

05.11.2015 klo 19.50 | Luettu: 1233 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Progerockin kruunattu kuningas Steven Wilson julkaisee uuden albumin 22. tammikuuta. Kyseessä on niin kutsuttu välilevy, sillä se ilmestyy tänä keväänä julkaistun Wilsonin neljännen studioalbumin Hand. Cannot. Erase. ja tulevan studioalbumin välissä. Siksipä tammikuussa julkaistavan levyn nimi onkin 4 ½.

4 ½ sisältää kuusi raitaa ja on pituudeltaan yhteensä 37 minuuttia. Kuudesta raidasta neljä sai alkunsa Hand. Cannot. Erase. -sessioissa, yksi on edeltävän albumin The Raven that Refused to Sing ajoilta ja viimeisenä kuullaan uudelleentulkinta vanhasta Porcupine Tree -kappaleesta Don't Hate Me. Kappaleen uusi versio pohjautuu viimeisimmällä Euroopan-kiertueella äänitettyyn versioon, ja sen uusissa lauluosuuksissa Wilsonin kanssa duetoi Ninet Tayeb.

Uusi albumi julkaistaan CD:nä, 180-gramman vinyylinä ja blu-rayna, luonnollisesti Lasse Hoilen valokuvilla varustettuna. Vinyyliversion mukana tulevalla latauskoodilla albumin digitaalisen version voi ladata joko FLAC- tai mp3-muodossa. Digitaalinen versio albumista tulee saataville myös iTunesiin, Amazon.comiin, Google Playhin ja Apple Musiciin.

Kappalelistaus:

1. My Book of Regrets (9.23)
2. Year of the Plague (4.15)
3. Happiness III (4.31)
4. Sunday Rain Sets In (3.50)
5. Vermillioncore (5.09)
6. Don’t Hate Me (9.34)

Lisää tietoa albumista löytyy täältä.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Traileri: Jumala ei ... Noomi Rapacesta on t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova