District 9 -ohjaaja suunnittelee aikamatkaa

11.11.2015 klo 08.39 | Luettu: 2127 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Neill Blomkamp neuvottelee tieteiselokuvan The Gone World ohjaamisesta ja kirjoittamisesta. Elokuva perustuu Thomas Sweterlitschin romaaniin, jota ei ole vielä julkaistu. Kyseessä on kertomus aikamatkustuksesta ja rikostutkimuksesta.

Blomkampille on "käymässä Shyamalanit": District 9 lumosi kriitikot, Elysium jakoi mielipiteet ja Chappie sai enimmäkseen risuja. Mies on itsekin kertonut olevansa pettynyt Elysiumiin, joten on hyvä aika kokeilla toisen kirjoittajan tarinaa.

Blomkampin Alien-jatko-osa on hyllytetty toistaiseksi, koska Alienin esiosa (ja Prometheuksen jatko-osa) Alien: Paradise Lost tehdään ensin. Blomkampin Alienia odottaville hyvä uutinen on se, että The Gone World ja Alien ovat molemmat 20th Century Foxin elokuvia: studio ei halua vapauttaa Blomkampia luontoon.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Rocky... Blue Steel puree yhä... >

Keskustelut (1 viestiä)

MNaithShamaani

11.11.2015 klo 23.12 1 tykkää tästä

En pystynyt katsomaan Chappieta 1/3:aa pidemmälle, oli nimittäin sen verran juustoista se robotille lässyttely. District 9 ja Elysium olivat molemmat hyviä leffoja. Yhdestä hudista huolimatta seuraan mielenkiinnolla Blomkampin projekteja.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova