Tuorein sisältö

Juhannuksen suosikkifestari palaa tutuille kulmille

17.11.2015 klo 17.28 | Luettu: 1776 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kaikkien aikojen suurin juhannusjuhla, Raumanmeren Juhannus, palaa ensi kesänä Raumalle. Festivaali palaa vanhalle tapahtumapaikalleen Otanlahteen 24.–25. kesäkuuta.

Raumanmeren Juhannuksen järjestävät festivaalin alkuperäinen perustaja Riku Räsänen sekä mm. suursuositun Weekend Festivalin jo useana vuonna pääkaupunkiseudulla järjestänyt RL Concerts.

Luvassa on kotimaisten tähtien lisäksi maailmanluokan supertähtiä. Raumanmeren Juhannukseen odotetaan saapuvat kahden päivän ajaksi yhteensä noin 50 000 juhlijaa.

Ensimmäiset esiintyjät julkistetaan maanantaina 30. marraskuuta, ja tapahtuman lipunmyynti käynnistyy ennakkomyynnillä Raumanmeren Juhannuksen nettisivuilla maanantaina 7. joulukuuta.

– On hienoa, että RMJ pääsee palaamaan viimein takaisin juurilleen. Tapahtuman musiikillinen vastuu on nyt Weekend Festivaalin järjestäjillä, joten luvassa on massiivinen musiikillinen ilotulitus, kertoo festivaalin alkuperäinen perustaja ja promoottori Riku Räsänen, joka on myös vahvasti mukana tapahtuman taustalla ja järjestelyissä.

Raumanmeren Juhannus järjestettiin Rauman Otanlahdessa vuosina 1999–2007. Tapahtuma keräsi parhaimmillaan jopa 100 000 hengen kävijämäärän.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivä pilalla: E.T. ... V2.fi testasi Netgea... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova