Tuorein sisältö

Susanna Laine juontamaan Talent -ohjelmaa

20.06.2007 klo 09.35 | Luettu: 3209 kertaa | Teksti: Jouni Hirn

Nelonen tuo syksyllä ruutuun Idolsin isähahmon, Simon Cowellin uusimman tv-hittiformaatin Talent (America’s Got Talent). Talent on moderni suuren luokan viihdeohjelma, jossa etsitään vuoden 2007 parasta ja lahjakkainta kykyä - ja laji on vapaa. Eri maissa huippusuosituiksi nousseissa Talent-ohjelmissa on nähty muun muassa stand up -komiikkaa, taikureita, tanssia ja akrobatiaa.

Suomen Talentin juontavat Susanna Laine ja Martti Vannas. Susanna Laine on suomalaisille tuttu niin televisiosta, teatterilavalta, radiosta, lehdistä kuin missikisoistakin.

Martti Vannas puolestaan on katsojille uudempi tuttavuus. Hän on helsinkiläinen, syksyllä Hämeenlinnaan muuttava 30-vuotias Saksalaisen koulun kasvatti, joka tänä keväänä valmistui lääkäriksi.

Talent-ohjelman rekrytointi on meneillään ja suomalaisilla viihteen lahjakkuuksilla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan. Elokuussa järjestetään Talent-kiertue kolmessa eri kaupungissa: Helsingissä, Tampereella ja Oulussa, jolloin kiinnostuneilla on tilaisuus näyttää kykynsä. Ilmoittautua voi myös netin kautta www.nelonen.fi/talent .

V2.fi | Jouni Hirn
< Linkin Park-vokalist... Jack Osbourne ja Par... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova