Tuorein sisältö

Seuraava Muumio on nainen

09.12.2015 klo 16.00 | Luettu: 4564 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kesän 2017 The Mummy on klassikkohirviöiden elokuvauniversumin lähtölaukaus. Sofia Boutella neuvottelee nimiroolista. Ennen tätä käännettä tekijät eivät olleet varmoja, onko muumio nainen vai mies, joten käsikirjoituksesta laadittiin kaksi versiota.

Boutella on tanssija, laulaja ja elokuvista StreetDance 2 ja Kingsman: Salainen palvelu tuttu näyttelijä. Hän on kotoisin Algeriasta eli Pohjois-Afrikasta, joten etnisyyteen erikoistuneet urputtajat nyökyttelevät päitään ja palaavat vihaamaan pohjoiseurooppalaista Gods of Egyptiä.

Star Trek ja Transformers -sarjojen kirjoittajana parhaiten tunnettu Alex Kurtzman ohjaa ja toimii koko hirviöuniversumin tuottajana.

Joidenkin väittämien mukaan myös Tom Cruise neuvottelee jostakin roolista. Vuosia sitten se oli jo lähes varmaa tietoa, että Cruise on tämän universumin Van Helsing eli Draculan arkkivihollinen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Motörheadin rumpalil... Benedict Cumberbatch... >

Keskustelut (2 viestiä)

JNJHL9

Rekisteröitynyt 07.07.2011

09.12.2015 klo 16.13 2 tykkää tästä

Onko tää sen seikkailukomedian vai kauhuleffan jatko-osa?
lainaa
fsdijofdsijo

11.12.2015 klo 15.38

Ja siinä sarja failasi (siis failasi monta kertaa jo aikoja sitten mutta yksi naula lisää jne). Ihan sama kuin jos Kapteeni Amerikka olisikin ollut Marvelin sarjassa nainen. Marvel sentään tajuaa että vaikka sarjismaailmassa Thor muutettiin naiseksi niin leffakatsojat sekoaisivat.

Toisaalta jos Expendablesiin olis pultattu nainen niin siinäkin olis energia ja tunnelma hävinnyt

Ei silti tiedä mitä aikovat tästä sarjasta edes tehdä. Jos haluavat oikeaa kauhumeininkiä niin synkät mieshahmot ovat liki ainoa vaihtoehto. Jos on jotain komediaa tai action-möröt-pelastavat-maailman touhua niin sitten ei ole mitään väliä
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova