Tuorein sisältö

Michael Jacksonin apina ja muita tekijää odottavia huippuleffoja

15.12.2015 klo 21.23 | Luettu: 2012 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Black List on vuotuinen lista käsikirjoituksista, joista Hollywoodin ammattilaiset pitävät, mutta joiden pohjalta ei ole tehty elokuvaa vielä.

Eniten ääniä saaneiden käsikirjoitusten kuvaukset on suomennettu tähän uutiseen. Koko lista löytyy täältä.

1.
BUBBLES

Michael Jackson adoptoi simpanssivauvan. Bubbles-simpanssi toimii itse kertojana, kun tutustumme hänen elämäänsä popin kuninkaan sisäpiirissä. Skandaalit varjostavat Jacksonin myöhempiä vuosia ja lopulta Bubbles vapautetaan.

2.
STRONGER

Tositarina Jeff Baumanista, joka menetti jalkansa Bostonin maratonin pommi-iskussa vuonna 2013. Hän oli merkittävä apu, kun poliisi jäljitti epäiltyjä.

3.
THE LIBERTINE

Ranskan parlamentin pää määrätään kotiarestiin, koska häntä syytetään seksuaalisesta hyökkäyksestä. Hänen on pärjäiltävä etääntyneen vaimonsa kanssa, kunnes asia on selvitetty.

4.
ROCKET

Roger "The Rocket" Clemens on yksi kaikkien aikojen parhaista syöttäjistä: uraan kuuluu 354 voittoa ja ennätykselliset 7 vuoden parhaan syöttäjän palkintoa. Elokuva kertoo, miksei mies ole baseballin kunniagalleriassa.

5.
CRATER

Kuussa asuvat teinit lähtevät seikkailemaan luvattomasti, sillä pian yksi heistä lähetetään 75 vuotta kestävälle matkalle toiselle planeetalle.

6.
MISS SLOANE

Vaikutusvaltainen lobbari uhraa uransa tukeakseen lakimuutosta, joka johtaa aseiden tiukempaan kontrolliin.

7.
TRUE FAN

Steve Bartman on baseball-fani, jota muut fanit kiduttivat ja ahdistelivat, koska hän tavoitteli yleisöön lentänyttä palloa ja mahdollisesti maksoi Chicago Cubsille voiton. Vuosia myöhemmin lihonut, masentunut ja työhönsä turhautunut mies tapaa uudessa kaupungissa naisen, joka antaa hänelle syyn elää.

8.
PALE BLUE DOT

12 kuukautta tehtävän jälkeen astronautti Laura Pepper pidätetään kollegan murhayrityksen johdosta.

9.
REAGAN

Kun Ronald Reagan dementoituu toisen presidenttikautensa alussa, harjoittelija saa tehtäväkseen vakuuttaa Reaganille, että Reagan on näyttelijä, joka tulkitsee presidenttiä elokuvassa. (Reagan oli entinen näyttelijä.)

10.
BUMP

Nuoren lakimiehen elämä muuttuu yhdessä yössä, kun hän ajaa vahingossa jonkun yli ja yrittää päästä eroon ruumiista. Uhri on jotakin muuta kuin viaton pulliainen.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hyppää, Eetu, hyppää... Mediaväite, jenkkirä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova