Tuorein sisältö

Mötley Crüen Nikki Sixx vetää takaisin puheitaan

17.12.2015 klo 10.51 | Luettu: 2091 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mötley Crüen Nikki Sixx on RockSverige.se:n haastattelussa selventänyt bändin päätöstä lopettaa Mötley Crüe lopullisesti kuluvan vuoden lopulla.

Sixxin mukaan bändin tyypit haluaisivat tehdä myös jotain muuta ja ainoa tapa hankkia lisää aikaa on lopettaa Mötley Crüe. Sixx haluaa kiertää SIXX:A.M.-ryhmänsä kanssa, Tommy Lee on kiinnostunut elektronisesta musiikista ja Mick Mars haluaisi tehdä blues-henkisempää materiaalia. Vince Neilillä on bisnesprojekteja enemmän kuin riittävästi.

- Vuosi 2016 on meidän osaltamme vapaa Mötley Crüesta. Mitä voimme tehdä. Meikäläisellä on ainakin selvät suunnitelmat (pitkä kiertue SIXX:A.M:n kanssa) ja uskon muidenkin miettivän ensi vuoden menojaan.

Vaikka bändin taru on lopussa, Nikki Sixx katsoo oikeudekseen esittää bändin biisejä, ehkä, sitten joskus.

- Olen sanonut etten soita Mötley Crüen musiikkia enää koskaan. Sanoessani tuon halusin ihmisten kuuntelevan, että olen tosissani. Jälkikäteen olen miettinyt että ei kannata sanoa 'ei koskaan'. Ehkä muutaman vuoden kuluttua voisimme soittaa akustisesti (SIXX:A.M:n kanssa) vaikka Live wiren. Mutta SIXX: A.M. ei tule koskaan soittamaan pelkästään Mötley Crüen biisejä. Mielestäni se ei olisi reilua. Olen kirjoittanut (Mötley Crüen) biisit joten katson minulla olevan oikeus soittaa niitä jos haluan. Mutta nyt haluan niihin etäisyyttä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Flow paljasti ensimm... ZZ Top kahdelle Suom... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova