Tuorein sisältö

Timo Tolkin soolevystä riita levy-yhtiön kanssa

20.02.2008 klo 08.39 | Luettu: 3618 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stratovarius-tähti Timo Tolkin Saana-soololevyprojekti etenee tummien pilvien alla. Pari viikkoa sitten varas vei Saana - Warrior Of Light Part 1 - albumin masteräänityksiä sisältäneen laukun. Nyt Tolkki on riitaantunut Frontiers Records -levyfirman kanssa koskien Saanan julkaisua.

Tolkki on jo aikaisemmin ilmoittanut julkaisevansa rock-ooppera Saanan netin kautta ilman välikäsiä. Miehellä on ollut myös sopimus Frontier Recordsin kanssa koskien Saanan CD-julkaisua. Tolkin mielestä Frontier Records ei ole täyttänyt sopimuksen edellyttämiä ehtoja ja sopimus on näin mitätön. Levy-yhtiö on kuitenkin ilmoittanut Tolkille, että he aikovat julkaista levyn vaikka ilman miehen suostumusta. Heidän mukaansa sopimus on voimassa.

Tolkin mukaan levy-yhtiöllä ei ole edes tarvittavaa materiaalia Saanan julkaisemiseksi. Frontier Recordsilla on vain MP3-tasoiset musiikkitiedostot. Kansitaidetta tai muuta julkaisuun tarvittavaa tekstimateriaalia yhtiöllä ei ole lainkaan.

Timo Tolkki vakuuttaa MySpace-sivuillaan ainoan oikean Saana-version löytyvän julkaisun jälkeen osoitteesta www.theground.com. Virallinen julkaisupäivä on 3. päivä maaliskuuta. Mies painottaa Frontier Recordsin mahdollisen version olevan kaikkea muuta kuin virallinen.

myspace.com/timotolkki.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pinkin avioliitto se... Raskasta juhannusta ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.02.2008 klo 18.48

Aivan uskomaton sotku taas tältä hepulta. Kaiken lisäksi tällä hetkellä näyttää todisteiden valossa siltä, ettei mitään ole varastettu, vaan että nuo muutamat biisit vuodettiin nettiin tahalleen. Sitten vaan lehdistölle tarinaa varkaasta ja avot, ilmaista mainosta.

Lisää juttua asiasta ja huvittavaa uhkailua kaikenlaisilta mielenkiintoisilta tahoilta on luettavissa imperiumi.net -boardeilla.

Odotan innolla sähköpostia jossa kerrotaan että tämä kommentti johtaa oikeustoimiin. ;)
lainaa
Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

20.02.2008 klo 21.53

Joo onhan näitä ennenkin nähty. No hyvä vaan, että julkasupäivä on jo 3.3.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova