Tuorein sisältö

'Henkilökemiat pahasti solmussa' -kasarirokkari Poisonin jatko hankalaa

18.12.2015 klo 09.21 | Luettu: 699 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kasarirokkari Poisonin rumpali Rikki Rockett puhui hiljattain suusyövästään. Mies on käynyt läpi rankkoja hoitoja ja helmikuussa selviää, onko syöpä hellittänyt.

Eddie Trunkin "Eddie Trunk Live" -ohjelmassa Rockett puhui myös bändin jatkosuunnitelmista. Viime aikoina on ollut hiljaista laulaja Bret Michaelsin keskittyessä soolouraansa. Poisonin edellinen laajempi kiertue on vuodelta 2012.

Rumpalin mukaan kiertueesta on ollut puhetta. Bändin ensimmäisestä albumista on kohtapuolin aikaa 30 vuotta joten olisi hyvä juhlistaa tilaisuutta kiertueen merkeissä.

- Haluaisimme tehdä jotain. Emme ole tehneet kiertuetta pariin vuoteen. Olemme tehneet joitakin yksittäisiä keikkoja.

Rockett toteaa bändin henkilökemioiden olevan pahasti solmussa. Rokkari ei ole varma pystyykö kaikkia ongelmia ratkomaan tai yleensä selvittämään ainuttakaan ongelmaa.

Michales tuntuu olevan Poisonin 'kompastuskivi'. Michaels 'saattaa' olla kiinnostunut kiertueesta mutta entä uudesta albumista? Rockett haluaisi palavasti studioon. Mies kertoo kehittyneensä rumpalina sitten edellisen studiokomennuksen. Rockett on myös kehittänyt äänitysteknistä tietämystään. Mutta, rokkari ei ole enää teinipoika. Hommaan pitäisi ryhtyä, 'nyt tai ei koskaan'.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maailman kalleimman ... Päivä pilalla: Macau... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

88882

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova