Tuorein sisältö

Robert Trujillo muistelee Metallica-koesoittoaan, 'olin kuin aivokuollut'

03.01.2016 klo 22.27 | Luettu: 3608 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallican basisti Robert Trujillo on muistellut vuonna 2003 tapahtunutta koesoittoepisodia tuoreessa haastattelussa ("WTF With Marc Maron").

Trujillo kertoo saapuneensa kaksipäiväiseen Metallica-koesoittoon myöhässä, kuten tavallista.

Ensimmäinen päivä meni (studiolla) ihmetellessä meininkiä. St. Anger-levyn basso-osuuden oli jo nauhoitettu (tuottaja Bob Rock soitti basso-osuudet).

- Metallican tyypit kehoittivat olemaan kuin kotonaan mutta tunsin itseni luonollisesti ulkopuoliseksi koska kukaan ei suoranaisesti keskittynyt minuun. Illalla Lars ehdotti lähtöä yhdelle huurteiselle, yhdentoista aikaan. Niin menimme ensimmäiseen baariin ja otimme parit ja sitten toiseen, kolmanteen. Lopulta päädyimme Larsin luokse ottamaan muutaman paukun lisää. En pystynyt enää ajamaan joten jäin yöksi hänen luokseen.

Aamulla kaksikko palasi takaisin studiolle, eri autoissa. Edessä oli kuuluisa 'terapiasessio', josta nähtiin kuvaa Some Kind Of Monster -dokumentissa. Trujillolla oli ankara päänsärky ja krapula. James Hetfield oli juuri saanut itsensä kuiville, joten krapulaisen Trujillon näkeminen ei ollut Hetfieldille hauska paikka.

- Istuin pöydän ääressä kaameassa krapulassa ja ajattelin Larsin testanneen minua (baarikierroksen avulla). Kävin wc:ssä huuhtomassa kasvojani ja tsemppaamassa itseäni 'nyt skarppina, jaksaa vielä'. Olisin halunnut sanoa Metallican tyypeille että jatketaan myöhemmin, ei jaksa...on niin hemmetin huono olo!

Trujillo tunsi bassoteknikon joten se auttoi itse soittotreeniin valmistautumisessa. Krapula hävisi miehen testatessa laitteita ja itse soittopuoli sujui mainiosti.

- Soitimme Batteryn ja se auttoi minua pääsemään hermostuneisuuden yli. Kaikki näyttää sujuvan dokumentilla hyvin mutta muuten olin kuin aivokuollut. James (Hetfield) kysyi minulta asioita ja vastasin mitä sattui koska en ollut sataprosenttisesti mukana tilanteessa.

- Dokumentissa päälläni on Armanin t-paita. En koskaan hankkisi sellaista. Se ei ollut minun paitani vaan Larsin. Sain sen Larsin vaimolta.

(Blabbermouth)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Fanit hermostuivat, ... Amerikkalainen tiedo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova