Tuorein sisältö

Michael Bay ohjaa "enää yhden" Transformersin kolmannen kerran

05.01.2016 klo 12.17 | Luettu: 4097 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Michael Bayn toimintajännäri 13 Hours on kevään uutuuksia. "Bom" Bay pyrkii kertomaan mahdollisimman realistisesti tositarinan amerikkalaisista turvamiehistä, jotka ottivat hengiltä noin 100 hyökkääjää Libyassa vuonna 2012.

Se on virallista, että Bayn seuraava elokuva on Transformers... 5. Sivuston Rolling Stone haastattelu antaa ymmärtää, että Bay mietti numeroa hetken.

Baylla on yhä hauskaa Transformersien parissa. Mukavaa on jo se, kun elokuvan näkee 100 miljoonaa ihmistä. Transformers 5 on silti viimeinen osa jonka hän ohjaa. Bay tietää kyllä, että hän on sanonut näin aiemminkin.

Osan 2 jälkeen Bay oli kiinnostunut kolmosesta, mutta hän tahtoi ensin katsoa, miten kakkonen vastaanotetaan. Myöhemmin hän totesi, että studio teki virheen asettaessaan kolmosen ensi-illan kesälle 2011: hän lupasi tehdä kolmosen, mutta vasta kesäksi 2012. Bayn "aivot tarvitsevat lomaa tappelevista roboteista", mutta studio sai tahtonsa läpi.

Kolmosen ensi-illan jälkeen Bay vahvisti, että se on hänen viimeinen Transformerinsa. Osalle 4 hän lämpeni lopulta, kun studio antoi hänen ohjata ensin komedian Pain & Gain. Bay höpisi, että osa 4 asettaa sarjalle uuden suunnan, jota uusi ohjaaja voi sitten seurata.

Bayn osa 5 valmistuu ensi vuonna.

Lähde: Rolling Stone

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Elvis... Nikke Ankaran stream... >

Keskustelut (2 viestiä)

gdrasgv

05.01.2016 klo 15.37

laatuviihdettä.
lainaa
sdfjposdfji

05.01.2016 klo 17.18

Näitä ongelmia kun miljonääri valittaa että hänellä on töitä

Ymmärrän silti että jopa Bayn kaltainen bumbam-ohjaaja kyllästyy tyhjänpäiväiseen robottiräminään
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova