Tuorein sisältö

KISS-hahmo muistelee Lemmy Kilmisteriä, 'minua on haukuttu kus*pääksi mutta ei Lemmyä'

11.01.2016 klo 13.25 | Luettu: 3293 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

KISS-hahmo Gene Simmons on Facebookin välityksellä kertonut lämminhenkisen tarinan viikonloppuna haudatusta Lemmy Kilmisteristä.

Simmons kertoo tavanneensa Lemmyn ensimmäisen kerran 1974/1975, jolloin Lemmy soitti vielä Hawkwind-orkesterissa. Tapaamisia kertyi lisää bäkkäreilla ympäri maailmaa. Tapaamiset olivat usein tyyliin 'terve, mikä meininki' ja halaus siihen päälle.

Pari vuotta sitten Simmons kuvasi Britanniassa televisiosarjaa nimeltään Rock School. Sarjassa 14-vuotiaista koululaisista leivottiin pesunkestäviä rokkareita. Simmons järjesti nuorille ikimuistoisen soittokeikan - nuorten bändi pääsi lämmittelemään Motörheadia Hammersmith Odeonille!

Bäkkärillä ennen keikkaa Simmons kävi moikkaamassa ja kiittämässä Lemmyä. Simmons kiirehti takaisin hermoilevan nuorisoryhmänsä pariin mutta Lemmy yllätti ja saapui puhumaan teinibändin jäsenille. Rokkari laukoi kannustuksen sanoja 'olen joskus ollut samassa tilanteessa kuin te'. Lemmy painotti myös kaiken olevan elämässä mahdollista.


"Sellainen oli Lemmy. Vaatimaton, ei arvostellut ketään ja sydän täyttä kultaa. En koskaan kuullut kenenkään puhuvan Lemmystä mitään pahaa. Minua on haukuttu kus*pääksi useitakin kertoja mutta ei Lemmyä".

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivä pilalla: Ricky... Rähjäinen Leonardo D... >

Keskustelut (1 viestiä)

djpfiofsdijop

11.01.2016 klo 15.05

Ja ihan syystä. Ei tarvinnut Genen sarjaakaan montaa minuuttia seurata kun pystyi toistuvasti toteamaan saman asian. Lemmyä ei sen sijaan kiinnostanut tollaseen paskaan ryhtyminen

Molemmat on silti legendoja
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova