Tuorein sisältö

Creed: The Legacy of Rocky saanee jatko-osansa ensi vuonna

12.01.2016 klo 17.30 | Luettu: 1545 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Creed: The Legacy of Rocky eli "Rocky 7" saa jatkoa, kuten tekijät jo ennen ensi-iltaa vihjasivat. Studiopomon mukaan jatko-osan on määrä valmistua marraskuussa 2017, eli tasan kaksi vuotta Creedin jälkeen.

Päivää ei ole kirjoitettu kiveen, mutta tällä haavaa vaikuttaa siltä, ettei Ryan Coogler palaa ohjaajaksi. Marvel on juuri virallistanut sen tiedon, että Cooglerin seuraava työ on supersankarielokuva Black Panther, joka valmistuu helmikuussa 2018.

Sylvester Stallone totesi aiemmin, että Coogler on varattu parin vuoden ajaksi, joten mies saattaa toimia tuottajana. Stallone ja Coogler ovat kehitelleet ideoita, joista kunnianhimoisin on se, että jatko-osa sijoittuu kahteen eri aikaan kuten Kummisetä, osa II.

Michael B. Jordan näyttelee uusissa elokuvissa Rockyn kouluttamaa Adonis Johnsonia, joka on edesmenneen Apollo Creedin poika.

Rockyn rooliin palannut Stallone voitti Golden Globen sunnuntaina. Hän unohti kiittää Coogleria ja Jordania, mutta korjasi virheen, kun lähetys meni tauolle.Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< James Franco matkust... Deadpool on kevään r... >

Keskustelut (0 viestiä)

Rekisteröidy kommentoidaksesi.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova