Tuorein sisältö

Entistä Miss Maailmaa aiotaan pompottaa Baywatchissa

12.01.2016 klo 19.30 | Luettu: 5087 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Priyanka Chopra käy neuvotteluja Baywatch-roolista. Vanha tv-sarja herätetään henkiin itsetietoisena komediaelokuvana kesällä 2017.

Chopra voitti Miss Maailma -kilpailun vuonna 2000. Hän on sittemmin noussut suosituksi ja arvostetuksi näyttelijättäreksi Bollywoodissa. Hän näyttelee pääosaa myös tuoreessa amerikkalaisessa jännityssarjassa Quantico.

Baywatchissa Chopran on määrä näytellä roistoa. Aiemmat mukaan saadut rintavat henkilöt Dwayne Johnson, Alexandria Daddario ja Kelly Rohrbach näyttelevät uusia versioita tutuista hengenpelastajista Mitch, Summer ja C.J.

Zac Effron näyttelee villiä hengenpelastajaa, joka nahistelee sääntöjä seuraavan Johnsonin kanssa, kunnes on tosi kyseessä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Deadpool on kevään r... Cannibal Corpsen Eur... >

Keskustelut (4 viestiä)

Moksou

Rekisteröitynyt 26.04.2013

13.01.2016 klo 10.41

Niin olisihan se vähän noloa, jos leffan suurimmat tissit olisivat Rockilla.
lainaa
MrRobotTv2KeKlo21

13.01.2016 klo 11.23

Quanticon kahden jakson perusteella Chopra osaa juuri sen verran, mitä Baywatch vaatiikin. Quanticoa taas kutsuisin pikemminkin (tahattomaksi) komediaksi. Viihdyttävää katsottavaa, jos jaksaa nauraa puolisonsa kanssa täysin idioottimaisille kohtauksille ja vuorosanoille :D
lainaa
dammit

13.01.2016 klo 11.24

^ ... osaa näytellä juuri sen verran ...
lainaa
ipjrgfprpji

13.01.2016 klo 20.32

Pitäis varmaan katsella klassikkoja uudestaan koska ei se mun mielestä koskaan mikään kunnon komedia ollut. Vähän huumoria ja runsaasti seksiä tietty mut oli siinä ei-niin-Batman-synkkää-draamaakin, hyvin samankaltaiseti kuin Ritari Ässässä ja vaikka Mcgyverissä. Tästä kuvauksesta tulee mieleen että hakevat enemmän jotain Mall Copin tunnelmaa. Dwayne ja muu jengi onkin varmaan aika hyviä ehdokkaita rasberryyille

Noh katotaa. Ei se ainakaan peruspornoa huonompaa voi olla juonellisesti tai näyttelijäsuoritusten puolesta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova