Tuorein sisältö

Dave Mustaine Metallican Rock And Roll Hall Of Fame -paikasta, 'ei ilman minua'

13.01.2016 klo 10.01 | Luettu: 2301 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadeth-pomo Dave Mustaine on puhunut Noiseyn haastattelussa Grammy-palkinnosta ja Rock And Roll Hall Of Fame -paikasta. Mustaine otti kantaa myös Metallican Rock And Roll Hall Of Fame -kiinnitykseen.

Mustaine toteaa Grammy-menestyksen olleen aikoinaan tärkeä kiintopiste. Nykyään Mustaine ymmärtää paremmin Grammy-palkintojen taustoja. Metallimusiikki jää helposti jalkoihin, ehdolle päätyy 'helppoja' ja ennakolta tunnettuja nimiä.

- Siellä on ollut muutama huono valinta. Mutta se on ok. Joko saan (Grammyn) tai en, olen jo saanut arvostusta omieni parissa. Olen ollut ehdolla yli kymmenen kertaa mutta en ole tyytyväinen. En aio vielä luovuttaa.

Myös Rock And Roll Hall Of Fame on Mustainelle 'kuuma peruna'.

- Toivon että he hyväksyvät minut mutta jos niin ei käy, sen on ok. Olenhan mukana jo Metallican myötä.

- Mitä tahansa he (Metallican tyypit) sanovat tai mitä ihmiset ajattelevat - Metallica ei olisi siellä (Rock And Roll Hall Of Famessa) ilman minua, meikäläisen mukanaoloa bädissä sen alkuaikoina. Se tuottaa minulle jonkinlaista tyydytystä.

Mustainea ei hyväksytty vuonna 2009 Metallican jäsenenä Rock And Roll Hall Of Fameen. Syyksi kerrottiin ettei Mustaine soita yhdelläkään Metallican albumilla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Cannibal Corpsen Eur... Päivä pilalla: karu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova