Tuorein sisältö

Kansa käy kuumana vinyyliin - Levykauppa Äx avaa vinyylien 'pyhätön'

15.01.2016 klo 09.03 | Luettu: 2171 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Levykauppa Äx on lähiaikoina laittanut 'sattumanvaraisesti' liikkeitään kiinni ilman mitään sen kummempia selityksiä. Jotkut tahot ovat pahoittaneet siitä mielensä. Vuodenvaihteessa on Helsingistä suljettu kaksi liikettä, Asematunneli sekä Kallion Vaasankadun myymälä.

Levykauppa Äxän toimitusjohtaja Jyri Lipponen toteaa että taustalla on oikeaa taloudellista ajattelua. Uusi Äxä avataan 29.1. Hakaniemeen Hämeentien kulmaan, Kauppahallia vastapäätä (Hakaniemen Torikatu 2). Kyseessä on Äxän isoin myymälä. Laajan CD-valikoiman lisäksi painopiste on erityisesti vinyylissä.

"Vinyylien kysyntä on ylittänyt kaikki villeimmät ja kosteimmat uneni. Hakaniemeen pannaankin oikein kunnon valikoima tarjolle, sekä uutta että käytettyä lp:tä tulee olemaan 100 neliön tila pullollaan", kertoo Levykauppa Äxän toimitusjohtaja Jyri Lipponen.

Lipponen heittäytyy ennustajahenkilöksi ja arvioi vinyylimyynnin ylittävän Äxan kokonaismyynnistä (tänä vuonna) 40 prosentin rajan.

Hakaniemen myymälän avautuessa Levykauppa Äxällä on yhdeksän myymälää. Vaasankadun liiketilan jatkokäytöstä ei vielä ole tietoa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< David Bowie rikkoi A... Cloverfield 2 on jo ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova