Tuorein sisältö

Tim Currylle uusi rooli The Rocky Horror Picture Show'sta

15.01.2016 klo 22.00 | Luettu: 3987 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tohtori Frank-N-Furter itse eli Tim Curry on liittynyt tv-elokuvaan The Rocky Horror Picture Show. Hän näyttelee tällä kertaa kriminologia, eli kertojaa, jota Charles Gray näytteli alkuperäisessä kulttiklassikossa.

Laverne Cox on uusi Frank-N-Furter. Frank on omien sanojensa mukaan "suloinen transvestiitti transsukupuolisesta Transylvaniasta". Tv-sarjasta Orange is the New Black tuttu Cox on transnainen. Naisten vaatteisiin pukeutuvaa miestä näyttelee siis nainen, joka syntyi miehen ruumiiseen.

Victoria Justice on uusi Janet Weiss ja Ryan McCartan on uusi Brad Majors. Janet ja Brad päätyvät Frankin kartanoon ja tutustuvat pian myös Staz Nairin näyttelemään synteettiseen könsikkääseen Rockyyn.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Salaisten kansioiden... Päivä pilalla: Yksin... >

Keskustelut (2 viestiä)

jifsdfsdpijfsdpij

16.01.2016 klo 00.50

Aijai on tullut Timkin vanhaksi, kuvassa näkee eron jopa pari vuotta vanhoihin rooleihin. Kuuluu omiin kärkisuosikkeihin niin toivotaan että ei vielä kymmeniin vuosiin heitetä multia päälle

Mutta tää Rockyhomma tuntuu vetävän vähän yli. Tuo leffa pyörii nyt kerran parissa kuukaudessa ja sitten on nuo teatteriversiot ja sitten täytyy vielä tehdä uusi leffa? Onko O'Brieniltäkin loppunut rahat eikä uuttakaan keksi?
lainaa
jpofdsfsdjip

16.01.2016 klo 00.53

siis tv-sarja mutta kuinka paljon eroa mahtaa oikeasti olla. no ainakin Tim pääsee todnäk esiintymään aluissa ja lopuissa enemmän kuin Gray pääsi
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova