Tuorein sisältö

Joel Hallikaisen lapset valmiina listamenestykseen - tältä kuulostaa Aamuyön Sirkus

19.01.2016 klo 10.05 | Luettu: 2449 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joel Hallikaisen lapset Eeli ja Oona ottavat suuren harppauksen kohti suurempaa musiikillista suosiota.

Aamuyön Sirkus julkaisee tänään tiistaina ensimmäisen singlen tulevalta debyyttilevyltään Huominen. Maaliskuun 25. päivä ilmestyvän albumin julkaisee Drink Tonight Records.

Uusi single Nuorena hautaan edustaa melodista ja ajatonta suomenkielistä populaarimusiikkia. Kappaleen tulkitsee Oona Hallikainen ja sen on kirjoittanut hänen veljensä Eeli Hallikainen.

– Laulu kertoo siitä miten ihmisten, varsinkin allekirjoittaneen, on joskus vaikeaa elää vain yhtä päivää kerrallaan ja nauttia siitä mitä elämässä juuri sillä hetkellä on. Helpommin vaipuu haikailemaan ollutta ja mennyttä, tai sitä mikä on vielä edessä, Eeli sanoo.

Koko tuleva albumi on lähtöisin Hallikaisten kynästä. Albumin kanssa ei ole hätäilty, vaan Aamuyön Sirkus on kypsytellyt musiikillisia ideoita kaikessa rauhassa. Kappaleet yhtye sovittaa yhdessä koko jäsenistön kanssa.

- Olemme soittaneet bändinä jo viisi vuotta, mutta silti tietyt aiheet, haaveet ja ajatukset kantavat lyriikoissa vuodesta toiseen. Koemme Eelin kanssa tarvetta selittää asioita ja maailman menoa sekä itsellemme että muille laulujen kautta, Oona kertoo.

Kuuntele Nuorena hautaan




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Voice Of Finland -su... Päivä pilalla: kiroi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova