Tuorein sisältö

Selvitetään tämä vielä kerran, miksi Bill Ward ei soita Black Sabbathin kiertueella

20.01.2016 klo 22.16 | Luettu: 2171 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Black Sabbath aloittaa jäähyväiskiertueensa mutta alkuperäinen rumpali Bill Ward ei ole mukana.

Taannoin Ward ajautui somesotaan etenkin Ozzy Osbournen kanssa. Ward ehti jo tilittää 'menettäneensä ystävänsä lopullisesti'. Black Sabbathin tyypit ovat todenneet Wardin huonon kunnon/terveydentilan syyksi Wardin ohittamiselle Sabbathin kiertuemiehistöstä. Ward itse on väittänyt saaneensa niin huonon sopimustarjouksen, että sillä saattoi vain pyyhkiä takapuolta.

Basisti Geezer Butler on selventänyt Wardin tilannetta Classic Rock Revisitedin haastattelussa.

- Kyseessä ei ole raha-asia. Oikeastaan juttu ei liity mitenkään rahaan. On kysymys siitä, pystyykö hän suoriutumaan kiertueesta. 13-albumin kiertueella niin ei ollut. Viikkoa kiertueen alun jälkeen Wardin piti käydä suuressa leikkauksessa. Jos Ward olisi ollut rumpujen takana, kiertue olisi pitänyt perua. Hän ei ole ollut kunnossa pitkään aikaan. Takana on pari sydänkohtausta.

- Kun pääset tähän ikään, on otettava huomioon realiteetteja - pystytkö lähtemään kahden vuoden kiertueelle. Soittaminen on helppo osuus. Matkustaminen ja elämä kiertueella on se raskas puoli. Varsinkin Ozzy oli sitä mieltä, ettei Ward selviä kiertueesta.

Black Sabbathin 'The End'-kiertueen rumpalina toimii Tommy Clufetos.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Star Wars: Episodi 8... Kehuttu jenkkibändi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova