Tuorein sisältö

Remonttiapua JIM-kanavalta

22.02.2008 klo 10.01 | Luettu: 4114 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

JIM-kanava panostaa kovassa suosiossa olevaan sisustus-ja rakentamisaiheeseen. Kanavalla nähdään useita aihetta käsitteleviä ohjelmia.

Maaliskuun tee-se-itse -ohjelmissa arvioidaan muun muassa kiinteistöjen kuntoa, annetaan remonttiapua ja laitetaan pihat kuntoon. Maanantaisin Kunnon arvio -ohjelmassa rakennuttaja ja joukko vierailevia ammattimiehiä opastavat kodinomistajia kiinteistönsä kunnostamisessa. Kunnostustyön jälkeen nähdään, kuinka kiinteistön arvo on noussut. Kotimaisessa Tuuma-ohjelmassa kodin erilaisten remonttihommia tekevät Tuomas Reunanen ja Mari Silmäri. Tiistaisin on tarjolla Remonttiapua, kun remonttiavun voimin laitetaan kodin käsistä karannut remppa kuntoon. Tiistaisin kutsutaan Puuseppä paikalle.

Keskiviikkoisin saadaan vinkkejä siihen, kuinka kunnostaa todelliset Autoklassikot. Asunnonostajille esitellään puolestaan Mahdollisuuksien koti. Sisustussuunnittelijat työstävät kolmesta vaihtoehtokodista mallinnokset ja näyttävät, millaisia mahdollisuuksia uusi koti voisi tarjota. Maaliskuun lopulla keskiviikon tee-se-itse -ohjelmapaikalla starttaa Huvila & Huussi Extra. Ohjelma on Nelosella nähtävän vapaa-ajan rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen keskittyvän Huvila & Huussi -sarjan puolituntinen pikkuveli. Ohjelmassa keskitytään päälähetyksessä tehtyjen remonttien ja sisustuksien yksityiskohtiin. Torstaisin laitetaan kaikki kodissa oleva Keskeneräinen kuntoon ja valjastetaan kodin Hukkaneliöt käyttöön. Perjantaisin työstetään rohkeasti Purkamalla uutta ja laitetaan pihaa kuntoon, kun vuorossa on ohjelma nimeltään Pramea piha.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Haudasta kuuluu mete... Testaa tarttuuko Mov... >

Keskustelut (3 viestiä)

bloblo

Rekisteröitynyt 11.04.2007

22.02.2008 klo 11.27

V2 on selvästikin saanut uuden sponsorin :D Mutta ei siinä mitään, onhan JIM nykyisistä kanavista parhain. Juurikin näiden rakennus- ja talokauppaohjelmien ansiosta.
lainaa
Matti

22.02.2008 klo 16.57

JIM on täyttä roskaa. Kanava, jolta ei tule yhtään mitään katsottavaa. En näe siinä aihetta uutisointiin. Uutisoikaa mieluummin MTV3:n ja Nelosen uutuussarjoista.
lainaa
Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

22.02.2008 klo 17.47

Matti kirjoitti:
JIM on täyttä roskaa. Kanava, jolta ei tule yhtään mitään katsottavaa. En näe siinä aihetta uutisointiin. Uutisoikaa mieluummin MTV3:n ja Nelosen uutuussarjoista.


Vitut. Varsinkin Nelonen mainostaa uusia sarjoja vartin välein, joka pidemmällä istumalla saa ohimon napsahtamaan, sitten ne sarjat osoittautuvat susiksi, mm. mummon maalta madellut mutamatomatala Lost.
Metvikin mainostaa liikaa ja sarjat ovat usein yhtä huonoja.
Jimin plussina on olemattomat mainostauot, melko runsaasti ohjelmaa ja kiitettävän yksitoikkoista, jota voi tyhjentävästi katsella, eikä yhtään teennäisiä sitcomeja, animaatioita tai muita paskasarjoja häiritsemässä. Remottishowt ovat pääosin ihan jees, mutta niitä tulee liian usein, pistäisivät enemmän kokkiohjelmia. Vaikka niistä nälkä tuleekin, niin niitä on aina nautinto katsoa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova