Tuorein sisältö

Weekend Festival juhlitaan yhä Helsingissä, artistinimiä julkistettu

25.01.2016 klo 10.37 | Luettu: 1982 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Weekend Festival järjestetään elokuun 5.-6. päivä jälleen Helsingin Kyläsaaressa. Nyt jo viidennen kerran pidettävän Suomen suurimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuvan Weekend Festivalin puitteet ovat tänä vuonna massiivisemmat kuin koskaan aiemmin.

Weekend Festival suunnitteli muuttoa Helsingistä kaupungin asettamien tiukkojen soittoaikarajoitusten johdosta mutta korvaavaaa paikkaa ei löytynyt. Ainakin kuluvan vuoden festivaali järjestetään vielä Helsingissä.

Esiintyjinä nähdään mm. Martin Garrix, Axwell & Ingrosso, Hardwell, DJ Deorro, DVBBS, DJ Lost Frequencies, Redfoo, DJ TJR, DJ Ummet Ozcan, Will Sparks, DJ-kaksikko Rebecca & Fiona, Teflon Brothers ja Proteus.

Lisää huippuartisteja julkaistaan jo ensi viikolla.

Weekend Festivalin liput tulevat myyntiin 15. helmikuuta, mutta 8. helmikuuta alkavaan ennakkomyyntiin on mahdollista rekisteröityä jo nyt osoitteessa www.wknd.fi.

Jättisuosittu Weekend Festival on ollut jokaisena vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty, ja kävijöitä on ollut parhaimmillaan 60 000. Viime vuonna Viron Pärnussa ensimmäistä kertaa järjestetty Baltic Weekend Festival myytiin sekin loppuun ja keräsi kaikkiaan 80 000 kävijää.

Baltic Weekend Festival järjestetään myös tänä vuonna. Lisäksi järjestetään samaan aikaan 5.-6. elokuuta myös Stockholm Weekend Festival Tukholmassa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Outolintu liihottaa ... Johnny Depp silmäile... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova