Tuorein sisältö

Super Bowl -trailereita: Captain America 3, X-Men: Apocalypse, Deadpool, Turtles 2

08.02.2016 klo 13.18 | Luettu: 9636 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Useat elokuvat koettavat jälleen myydä satoja tuhansia ylimääräisiä lippuja sillä tempulla, että ne ostivat pari sekuntia huippukallista mainosaikaa. Amerikkalaisen jalkapallon loppuottelu vetää television äärelle sellaistakin kansaa, joka ei liigaa muulloin seuraa. Lisää trailereita (mm. Jason Bourne, Independence Day: Uusi uhka) löytyy täältä.

Kuka sanoi, että Marvel-universumissa on kiinnostavia sankareita, mutta mälsiä roistoja? Sankarit vastatusten asettava Captain America: Civil War saapuu Suomeen 29. huhtikuuta.Historian ensimmäinen mutantti koettaa päättää ihmiskunnan historian elokuvassa X-Men: Apocalypse. Ensi-ilta on toukokuussa.Itsetietoinen Deadpool saapuu teattereihin tällä viikolla, ja ennakko-odotusten mukaan myöntää, että X-Men Origins: Wolverine on roskaa.


Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows tuo kankaille ensi kertaa Bebopin, Rocksteadyn ja Krangin. Suomen ensi-ilta on 3. kesäkuuta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tässä on Spinefarmin... Voice Of Finlandista... >

Keskustelut (5 viestiä)

sifhdofsdjpio

08.02.2016 klo 23.37 1 tykkää tästä

En nyt tiedä on Iron Man sen parempi pahis kuin ne aikaisemmatkaan, vaikka taustatarinaa onkin saatu enemmän

Ja väitetäänkö tässä X-Men universumissa nyt sitten että ensin X-Men ja Brotherhood peittosivat Apocalypsen, jonka jälkeen sitten vuosien päästä X-Menille tuli ongelmia Magneton neljän hengen tiimin ja William Strykerin tehtaan kanssa? Ihan sama kuin jos paljastettais että Infinity War sijoittuukin aikaan ennen Ultronin leffaa.
No Future Past antaa toivoa että ehkä tässä on joku plot device selittämässä Apocalypsen turpaansaannin
lainaa
Niko_hp

09.02.2016 klo 08.21

Eiköhän se selitys ole se, että DOFP:in tapahtumat loivat vaihtoehtoisen aikajanan, jossa asiat tapahtuivat toisella tavalla.
lainaa
neekeri

09.02.2016 klo 14.06

Niko_hp kirjoitti:
Eiköhän se selitys ole se, että DOFP:in tapahtumat loivat vaihtoehtoisen aikajanan, jossa asiat tapahtuivat toisella tavalla.


Näin juuri. Täysin puhtaalta pöydältä lähtee Apocalypse käyntiin ja sitä seuraavat tarinat.
lainaa
Bob

10.02.2016 klo 05.14

Saas nähdä kauan menee että saadaan aikajanat yhtä sekaviksi kuin sarjakuvissa.
lainaa
sdjpivsdioj

10.02.2016 klo 13.12

neekeri kirjoitti:
Niko_hp kirjoitti:
Eiköhän se selitys ole se, että DOFP:in tapahtumat loivat vaihtoehtoisen aikajanan, jossa asiat tapahtuivat toisella tavalla.


Näin juuri. Täysin puhtaalta pöydältä lähtee Apocalypse käyntiin ja sitä seuraavat tarinat.


Mistä tämmöset tiedot peräisin? Nimenomaan Apocalypse on päätösosa tälle Singerin, Mcavoyn, Jackmanin, Mckellenin ja muiden pääsaagalle. Singer sanoi että Apocalypsen jälkeen tie on auki uudelle X-Men-ryhmälle. Sitten tulee vielä Wolverine 3 joka päättää "The Aussie Mutant Manin" tarinan ja sitoo loput narut yhteen, ja mukana on Patrick Stewartia ja muita.

Vaikuttaa vähän siltä että DOFP:ssa viitattu piilokohtaus sijoittuu 70-luvun aikaan jossa Peter Dinklage päihitettiin ja Mcavoysta kasvoi se todellinen Professor X
Mutta Wolverine 3 sitten sijoittuu siihen 2000-lukuun johon Wolverine palautui reissunsa jälkeen. Mutta sitten taas Jackman ja Berry ovat tekemässä cameota Apocalypsessä, mikä voi kyllä hyvinkin tarkoittaa taas sitä Wolverine 3:sta vihjaavaa loppukohtausta.

Jos kaikki reiät unohtaa niin olishan se aika komeaa nähdä tuo nuori X-Men vahvistettuna Kykloopilla, Stormilla ja Jeanilla vetämässä turpiin sitä kaikista eeppisintä mutanttipahista.
Ja sitten sarja päätetään leffalla jossa alkuperäisen jengin Marshdenlooppi, Stormberry, Janssen Grey ja Wolvman lähtevät vielä jollekin Patrick X:n komennukselle. Ja koska Wolverine on jo tullut tulevaisuudesta niin hän voi rikkoa neljättä seinää ja tuoda tarinaan sellaisen "jengi vielä kerran kasassa" kertojan roolin
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova